modele Victoria Secret 2018

Ce modele vor defila în show-ul Victoria’s Secret 2018

Iată modelele pe care le vom vedea defilând la cel mai mare show de modă din industrie – Victoria’s Secret Fashion Show 2018. 

Toamna se apropie și odată cu ea și mult așteptatul show Victoria’s Secret 2018 . Deși în acest moment nu știm unde și când va avea loc evenimentul, cine sunt artiștii care vor cânta în seara cea mare sau cine va purta celebrul sutien Fantasy Bra, în valoare de 2 milioane de dolari, am aflat ce modele vor defila pe podium în lenjerie Victoria’s Secret.

Castingurile pentru ediția de anul acesta al Victoria’s Secret Fashion Show au avut loc luna trecută. Zeci de modele și-au făcut apariția la sediul din Manhattan al companiei pentru audiții, dar doar un număr redus de fete au fost acceptate.

În ultimele zile, modelele din toată lumea au anunțat pe Instagram că au fost acceptate pentru show-ul din 2018, prin fotografii în care sar în sus de bucurie sau vorbesc printre lacrimi despre cât de mult și-au dorit să facă parte din echipa îngerilor Victoria’s Secret.

Multe modele se întorc în rolurile de îngeri pentru ediția din acest an a spectaculoasei prezentări de modă, dar vom vedea și câteva fețe noi. Deși Gigi Hadid, Kendall Jenner și Bella Hadid nu au anunțat până acum dacă vor defila pe catwalk pentru Victoria’s Secret, ne așteptăm ca ele să fie prezente și în acest an.

Câteva veterane ale show-ului, vor fi absente la această ediție. Alessandra Ambrosio și-a agățat aripile de înger în cui după 12 ani, iar Lily Aldridge este însărcinată cu al doilea copil.

 

Intră în galeria foto pentru a vedea ce modele vor defila în acest an în prezentarea Victoria’s Secret Fashion Show 2018. 

Modelele care vor defila în prezentarea de modă trebuie să fie într-o formă de invidiat. Chiar dacă fac sport constant, pe tot parcursul anului, atunci când se apropie show-ul Victoria’s Secret, ele se antrenează și mai intens. Iată cum se antrenează îngerii Victoria’s Secret pentru show. 

Inspiră-te din antrenamentele lor – combină mișcările făcute de Elsa Hosk și colegele ei pentru a-ți crea un antrenament al tău. Fă trei seturi a câte zece repetări pentru fiecare exercițiu.

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro