borseta accesoriu vara

Borseta, accesoriul pe care trebuie să-l ai vara aceasta

Până nu demult a fost un accesoriu evitat, purtat mai mult de turiști când călătoreau prin lume, dar acum are parte de un comeback de succes! Borseta este accesoriul pe care trebuie să-l ai vara aceasta!

Cine își mai dorește să care după ea genți mari, pline până la refuz, sau rucsaci în care niciodată nu găsesști obiectul de care ai nevoie în momentul respectiv? Nu putem decât să ne bucurăm că borseta, accesoriul hit al anilor ’90, are parte de o reîntoarcere în modă plină de succes.

Am văzut-o pe podiumurile de modă, în prezentările colecțiilor de Primăvară-Vară 2018 și purtată de majoritatea celebrităților și a influencerilor de fashion. Borseta este un accesoriu versatil, pe care o poți purta cu încredere atât la o ținută sport, cât și la una mai serioasă. Da, poți să o iei chiar și când ai pe tine o rochie șic! Poart-o la brâu, pe umăr sau precum o geantă messenger.

Noi am ales pentru tine câteva dintre cele mai cool borsete, la prețuri accesibile. Intră în galeria foto atașată și alege-ți preferata (sau chiar mai multe, în diverse culori și modele).  

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro