Bella Hadid va defila alături de sora sa Gigi, în următorul fashion show Victoria’s Secret.

Iată un motiv de bucurie! Suntem încântate să te anunțăm că vei avea ocazia să le vezi pe top-modelele tale preferate,acum și colege de muncă, întinzându-șî aripile de îngeri împreună, în cadrul show-ului Victoria’s Secret 2016 ce va fi difuzat de CBS pe 5 decembrie.

Ne referim, desigur, la Gigi și Bella Hadid.

Această veste placută a fost comunicată pe instagramul Bellei, după ce a fost anunțată că va defila pentru prima oară pe podiumul Victoria’s Secret. Fotomodelul în vârstă de 20 de ani, care a împărțit anul trecut podiumul cu prietena sa Kendall Jenner,  va păși pe urmele surorii sale mai mari care, precum vă amintiți, s-a alăturat brand-ului în urmă cu un an.

Pentru toți fanii surorilor Hadid, aceasta este reuniunea așteptată cu nerăbdare, după săptămâna modei de la Milano, unde cele două fete au făcut furori la fiecare prezentare. Anul acesta, evenimentul televizat va avea loc la Paris, după mai mulți ani  în care a fost organizat prin rotație la New York, Los Angeles și Londra. Să mai adăugăm că în acest an responsabili cu coloana sonoră vor fi Lady Gaga, Bruno Mars și The Weekend?

Te vei număra printre milioanele de telespectatori care o vor urmări pe Bella facându-și debutul în echipa îngerilor Victoria’s Secret?

Foto: Hepta

Oana Vasilache
oana.vasilache@glamour.ro