Bella Hadid și-a făcut un tatuaj simplu, dar plin de semnificații

În ultimul timp, tatuajele minimaliste au luat cu asalt internetul, iar vedetele sunt cele care au dat tonul, desigur! După ce alte vedete precum Kendall Jenner, Sophie Turner sau protagonistele serialului Pretty Little Liars au optat să își accesorizeze pielea cu un tatuaj permanent, a venit rândul lui Bella Hadid să facă acest pas.

 

🕊@bellahadid #jonboytattoo

O fotografie postată de c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) pe

 

Aceasta a apelat la JonBoy, artistul preferat al modelelor, acesta fiind și cel care a tatuat-o pe Kendall Jenner. JonBoy a postat pe Instagram poze cu tatuajul realizat pentru Bella și nu putem decât să îi apreciem talentul. Deși foarte simple la prima vedere, detaliile aripilor sunt foarte frumos realizate.

 

fly @bellahadid #jonboytattoo

O fotografie postată de c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) pe

 

Așadar, ce ar putea să însemne modelul ales de Hadid? Aripile pot fi un tribut adus show-ului Victoria’s Secret, în cadrul căruia Bella a defilat în 2016, după ce a fost refuzată în 2015. În același timp, aripile pot să însemne că aceasta are puterea de a zbura departe de drama care o înconjoară în ultimele zile, din cauza presupusei relații dintre fostul ei iubit, The Weeknd, și Selena Gomez.

Foto: Hepta, Instagram

erika
erika.chivu@ringier.ro