Ana Ularu, despre modă și stil personal

Am prins-o pe Ana literalmente 10 minute, în pauza dintre repetițiile pentru Carousel.

Piesa, în regia lui Andrei Șerban, se va juca începând cu această toamnă pe scena Teatrului Bulandra, sala Izvor și se anunță a fi un musical care nu trebuie ratat. Noi abia așteptăm să îl vedem! Tot din toamnă o vom mai admira pe Ana și în piesa Omul cel bun din Seciuan și în cele două filme care ar trebui să fie lansate și la noi: Index Zero și The Man who was Thursday. În plus, Ana ne-a spus că tocmai a terminat filmările pentru Inferno. Știm la ce vă gândiți: e de-a dreptul dificil să ținem pasul cu ea!

Stilul ei vestimentar: „Se situează undeva între minimalist funcțional și rock, uneori flamboyant. Am o colecție de pălării și haine bizare pe care le îmbin cu elemente simple“, ne-a explicat Ana.
Piesele esențiale din garderobă: „Bocancii mei Guidi, gecile de piele, salopeta Margiela, pe care o ador și pălăria cu boruri largi pe care o port mai mereu. Mai nou am și două jobene, dintre care unul este o adevărată bijuterie.”

Locurile preferate de shopping: „Micile buticuri descoperite în străinătate, în timpul plimbărilor. Retrock-ul și Szputnik în Budapesta, Bang Bang în Londra și Mini Prix la noi.“

Ana poartă: top vintage „furat“ de la mama ei; geacă din denim; pantaloni H&M; sandale New Look.

Îți place outfitul Anei? Intră în galeria foto pentru a vedea cum îl poți reconstitui. 

Foto Cătălin Oprițescu

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro