Află ce inele de logodnă se poartă în 2018

Anul și trendul – se pare că astfel se definește fiecare sezon în parte și când vine vorba de inele de logodnă lucrurile sunt de asemenea pe această lungime de undă. Se doresc inele fabuloase, inele prețioase și la propriu și la figurat, deci orice căutare începe cu pretenții la superlativ. Trebuie menționat că parte din emoția momentului și mândria de statut de logodnică vin la pachet cu un inel deosebit. Orice femeie dorește să fie surprinsă și flatată cu cel mai frumos inel din viața sa.

Trendurile din 2018

Deși încă la început, anul acesta nu este mai prejos în ceea ce privește stilurile inedite cu care surprinde. Iată câteva dintre stilurile de inele de logodna din aur. Aurul rămâne o alegere optimă, fiind metalul prețios destul de accesibil întrucât dispune de variante pentru toate bugetele. Mai nou dispune și de culori diverse, de la clasicul galben la modernul roz sau alb. Așadar, inelul din aur rămâne valabil, ca bază a inelului deosebit ce se conturează cu un design unic sau poate cu piatră prețioasă.

Aurul roz

Nu este ceva nou pe piața de profil, însă rămâne o preferință. Aurul roz este definitoriu pentru eleganţă, de asemenea pentru romantismul prin care se conturează. Este o definiție a feminității și poate că de aceea este atât de dorit. Se pare că își găsește tot mai adesea loc în topurile preferințelor în materie de inele de logodnă în trend pentru 2018.

Inelul cu piatră ovală

Această formă nu mai este un secret că este una dintre cele mai de dorit. Este ceva aparte, sparge tiparele clasice și per total reprezintă un stil modern râvnit de multe dintre cele care urmează să fie logodnice. Desigur că implică o piatră centrală, de preferat un stil unic al acesteia, deci fără alte pietre laterale, cât să iasă cât mai mult în evidență forma ovală.

Stilul său unic cucerește și topurile acestui an, deci șanse sunt ca acest tip de inel să fie în topul preferințelor.

Piatra prețioasă și definiția sa în 2018

La capitolul piatră prețioasă, cea care înfrumusețează inelul și devine partea cea mai atrăgătoare de altfel, se numără cunoscutele diamante. Acestea rămân în topul preferințelor, fără doar și poate. Diamantele continuă să fie cele mai bune prietene ale unei femei, însă o mică schimbare tot se produce. Este vorba de preferința tot mai acută de diamante colorate, de pietre cu accent cromatic.

Indiferent de alegerea făcută, de tipul de diamant, cert este că un inel cu o astfel de piatră este clar unul înnobilat. Cât despre modul de alegere și despre siguranța că este vorba de o piatră veritabilă, www.diamag.ro prezintă un ghid al cumpărătorului. Chiar și necunoscător să fii în domeniu, când achiziționezi o astfel de piatră, este clar că faci o investiție. De preferat să fie vorba de una sigură, așadar, regula celor 4 C este sfântă.

Diamag, furnizor de încredere în ceea ce privește diamantele, ne oferă și o perspectivă mai amplă despre acest subiect. Se menționează în cadrul paginii pașii cei mai importanți pentru ca un diamant să fie ales corect, corespunzător cu preferințele fiecăruia. Formă adică „the cut”, greutatea, adică carats, culoarea – color, precum și claritatea sunt împreună cei 4 C care definesc calitatea și prețul unui diamant.

Pentru a alege cu încredere, este de preferat să se ofere și un certificat care atestă originalitatea diamantului în cauză. Este vorba de un raport de evaluare, care poate spune concret şi sigur dacă un diamant este de calitate, original sau nu. Ȋn cazul celor de la Diamag certificarea GIA însoţeşte orice achiziţie.

Forma de lacrimă a pietrei centrale

Pe principiul perlelor care definesc de fapt lacrimi, așa cum gândirea tradiționalistă spune, unii cred că forma pietrei centrale este cea care poate aduce sau nu șansa unui destin cât mai bun. Asta totuși nu împiedică pe cele care adoră stilul neconventional să își exprime preferințele. Din această categorie este și piatra centrală în formă de lacrimă – cu formă asimetrică, bine rotunjită, cu dimensiuni tot mai reduse până când la bază să devine țuguiată.

Desigur că pentru a flata pe aleasa inimii, este necesară alegerea unui inel deosebit, însă încărcătura emoțională și cadrul bine ales când se va oferi bijuteria sunt ingrediente ce vor spori de asemenea prețuirea ei față de inelul de logodnă.

Diana Munteanu
diana.munteanu@ringier.ro