8 reguli pentru a purta colanții în ținutele de zi

Da, poți purta colanți fără să pară că tocmai ai plecat din sala de sport. Iată ce reguli să urmezi. 

Oricât de mult ne plac ținutele glam și pantofii cu toc, în unele zile tot ce ne dorim e să ne simțim confortabil, așa că sfârșim îmbrăcate în pantaloni stretch și un pulover oversized.  Iar când vine vorba de piese vestimentare confortabile primul lucru la care ne gândim sunt colanții. Dacă până acum credeai că această piesă face parte doar din arsenalul sportiv, te-ai înșelat.

Iată cum porți purta colanți în sezonul rece fără să lași impresia că ai uitat să te schimbi după ce ai ieșit din sală:

DO: Cea mai importantă regulă: colanții trebuie să fie perfect opaci.
DON’T: În afară de cazul în care ieși la alergat, colanții nu trebuie purtați cu tricouri mulate, pulovere scurte sau orice altă piesă care nu acoperă posteriorul.
DO: Alege o pereche de colanți din piele sau piele întoarsă. În acest caz poți încălca regula de mai sus, dacă materialul nu este foarte subțire și nu aduce aminte de uniformele atleților.
DON’T: Nu alege o pereche într-o culoare neon sau cu imprimeuri ciudate. Pe aceia păstrează-i pentru Halloween.
DO: Poartă-i pe sub o rochie sau o fustă. Vei bifa astfel și unul dintre cele mai importante trenduri ale toamnei.
DO: Colanții se potrivesc de minune cu un pulover maxi sau un top-tunică. Dacă vrei să porți colanții cu o cămașă, alege una ceva mai lungă, care acoperă posteriorul.
DO: Mizează pe un blazer mai lung. Sacourile sunt perfecte pentru că le poți purta atât afară, pe post de jachetă subțire, cât și înauntru, ca parte din outfitul tău.
DON’T: Nu îți da jos blazerul dacă bluza pe care o porți pe dedesubt nu e destul de lungă astfel încăt să îți acopere posteriorul.

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro