6 sfaturi pentru a face pantofii cu toc confortabili

Pantofii cu toc se numără printre simbolurile incontestabile ale feminității, însă pe cât sunt de frumoși, pe atât sunt de incomozi. Misiunea de a găsi o pereche de pantofi cu toc care să fie şi frumoși, care să avantajeze piciorul și care să fie și comfortabili este de cele mai multe ori imposibilă. Pentru a te putea bucura din plin de momentele petrecute pe tocuri, fără să mai simți vreo durere, încearcă aceste sfaturi!

1. Folosește bandă adezivă

O noapte pe tocuri nu ar trebui să presupună dureri sau un mers chinuit. Pentru a preveni aceste inconveniente, lipește degetul al treilea de cel de-al patrulea folosind o bandă adezivă nude sau transparentă.

2. Lărgește-i cu ajutorul gheții

Majoritatea pantofilor noi sunt foarte incomozi și rigizi. Fie că să ți-ai ales o mărime mai mare, fie că vrei doar să îi faci mai confortabili, încearcă această metodă: Umple două pungi de plastic cu apă și așază-le în interiorul pantofilor, după care pune pantofii în congelator peste noapte. Pe măsură ce apa îngheață, pungile se vor mări, lărgind astfel pantofii.

3. … sau cu un uscător și o pereche de șosete

Ia-ți în picioare o pereche groasă de șosete și încalță-te cu pantofii prea strâmți. Menține uscătorul câteva secunde spre zonele cu probleme, mișcând piciorul în tot acest timp.

Și pentru că știm că adori pantofii chic, îți propunem câteva modele pe care le poți achiziționa la ofertă de Black Friday.

Pantofi negri cu vârf argintiu. Îi poţi cumpăra de Black Friday de aici.

1

Pantofi bej cu auriu, din piele naturală. Îi găseşti la un preţ special aici.

2

Pantofi din piele naturală cu toc îmbrăcat în cristale argintii. Vor transforma chiar şi cea mai banală ţinută într-una spectaculoasă şi îi găseşti, de Black Friday, la un preţ mai simpatic, aici.

3

Pantofi negri, din piele întoarsă, cu un design clasic şi pe care îi poţi cumpăra de aici.

4

Pantofi roşii, din piele naturală, cu textură păr de ponei. La preț special aici.

5

Foto: Yannis Vlamos

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro