10 paltoane perfecte pentru sezonul rece. Inspiră-te de la vedete!

Temperaturile au scăzut deja simţitor şi noi toate ne-am apucat deja să scoatem din nou la purtare hainele groase. Dacă eşti în pană de inspiraţie iată cum poartă unele dintre cele mai stylish vedete de la Hollywood o piesă iconică: paltonul.

Temperaturile au scăzut deja simţitor şi noi toate ne-am apucat deja să scoatem din nou la purtare hainele groase. Dacă eşti în pană de inspiraţie iată cum poartă unele dintre cele mai stylish vedete de la Hollywood o piesă iconică: paltonul.

Dacă nu ai plecat (încă) la cumpărături de haine groase pentru că nu ştii ce piese să îţi achiziţionezi, îţi oferim noi inspiraţia. Trebuie doar să arunci un ochi la aceste 10 vedete care dovedesc că e atât de uşor să fii chic. Preferata noastră? Olivia Palermo, o fashionista pe care o admirăm, într-un palton cu guler amplu din blană care reprezintă o adevărată declaraţie de stil.

Dacă ai nevoie de sugestii de shopping, vezi topul celor 20 de paltoane pentru vremea rece.

Înainte să pleci la cumpărături, nu uita regula de aur! Nu trebuie să dai o avere la shopping, ci să investeşti într-un palton care îţi vine bine, e versatil şi (neapărat!) îţi ţine de cald.

Intră în galeria foto pentru a vedea alte nouă paltoane purtate de staruri şi alege-ţi preferatul.

De Roxana Cornac Foto Hepta, Northfoto

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro