Bine ai venit în universul GLAMOUR! Zi de zi vei afla direct de la echipa GLAMOUR ultimele tendinţe de fashion şi beauty, ştiri despre vedetele hollywoodiene şi recomandări de filme, evenimente, muzică şi cărţi.Inspiră-te din rubricile GLAMOUR şi fă cele mai bune investiţii vestimentare, află o mulţime de trucuri în materie de relaţii, sănătate şi bani, găseşte acele idei de amenajări interioare care îţi vor transforma casa într-un loc de poveste şi visează la cele mai frumoase destinaţii de vacanţă.

Istoria brandului Glamour

Povestea GLAMOUR începe în 1939, în Statele Unite ale Americii acolo unde revista a apărut pentru prima oară, sub numele de Glamour of Hollywood, având drept protagoniste starurile Epocii de Aur ale cinematografiei hollywoodiene.
Odată cu preluarea revistei de către trustul de presă Condé Nast, formula editorială a revistei GLAMOUR s-a îmbogăţit cu subiecte dintre cele mai diverse, devenind în scurt timp lider de piaţă pe segmentul revistelor pentru femei.
GLAMOUR este cunoscută la nivel internaţional ca fiind un pionier al pieţei revistelor feminine. GLAMOUR a fost prima revistă din lume care a pus o femeie de culoare pe copertă, prima care a vorbit despre dreptul la avort (pentru acest articol din 1992, GLAMOUR a câştigat prestigiosul premiu National Magazine Award în SUA) şi prima revistă din lume publicată în format pocket-size (în Italia, în 1998). Succesul fără precedent al acestui format a fost continuat în 2001 în Marea Britanie şi mai apoi în întreaga lume.
GLAMOUR numără 15 ediţii pe tot mapamondul de la Statele Unite ale Americii, la Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania, Spania, Rusia, Polonia,  Africa de Sud, Ungaria, Olanda, Mexic şi America latină, Brazilia, Bulgaria şi  România.

Primul număr GLAMOUR România a apărut în octombrie 2006.

Trustul american de presă Condé Nast Publications, fondat de Condé Montrose Nast în 1909, se bucură de un portofoliu uimitor, ce cuprinde, alături de revista GLAMOUR, unele dintre cele mai renumite publicaţii ale lumii: VOGUE, The New Yorker, W, Allure, Self, Teen Vogue, GQ, Vanity Fair, Details, Lucky, Architectural Digest, Bon Appétit sau Condé Nast Traveler sunt doar câteva dintre ele.

Contact Vă aşteptăm scrisorile pe adresa contact (@) glamour.ro