Unde ieșim în weekend: Golan Symphonic with special guest: J.Bernardt, Fhin,ViLLΛGE, ARME

Vineri, 22 Septembrie 2017 trupa Golan va aduce pe scena Arenelor Romane un eveniment aflat sub umbrela conceptului Golan Symphonic. 

Va fi un show multifațetat, în care o orchestră formată din 60 de instrumentiști și un line-up compus din artiști ca J.Bernardt (BE), ViLLAGE (RO), Fhin (FR) sau ARME (RO) se vor alătura trupei pentru un spectacol audio-vizual desăvârșit.

Trupa nu este la primul eveniment de acest tip, în urmă cu un an lansând Golan Symphonic în fața a peste 40.000 de spectatori în cadrul concursului internațional de video-mapping IMapp. Anul acesta, însă, numărul instrumentiștilor a crescut, adăugându-se 20 de suflători, iar selecția de artiști locali și internaționali care vor susține evenimentul va contribui de asemenea la o producție fără precedent pentru cei 5 membri ai proiectului.

Invitatul special al evenimentului, J.Bernardt, a reușit să impresioneze într-un timp foarte scurt scena alternativă de R&B cu melanjul său inconfundabil de synthuri fresh cu o voce soul greu de uitat. Proiectul  aparține solistului trupei de rock belgiene Balthazar, iar „Wicked Streets”, cel mai cunoscut single al artistului, s-a aflat în topul căutărilor Shazam „Romania Top 100”. Lui i se vor alătura pe scenă francezul Fhin, un artist versatil prin excelență, care și-a creat un renume din mixul său foarte personal de tonalități feminine și masculine, ViLLAGE, al cărui remix după melodia „Lonely nights” închide de ceva timp concertele celor de la Golan, și ARME care promit să nu lase pe nimeni nedansat.

După ce primele 1000 de bilete aflate în oferta de early-bird au fost epuizate, jumătate din capacitatea Arenelor este deja sold-out, iar până pe 8 septembrie continuă perioada de pre-sale a biletelor cu preț special de  45 de lei, urmând ca după această dată, până pe 22 septembrie, să poată fi cumpărate la prețul de 60 lei.  Acestea pot fi cumpărate online, pe MyTicket.ro (http://bit.ly/GolanSymphonic) și  în magazinul H2O Shop. La intrare biletele vor costa 75 lei, în limita capacității.

erika
erika.chivu@ringier.ro