Trupa Spice Girls pleacă în turneu

Trupa Spice Girls pleacă în turneu

La sfârșitul lunii iulie, am aflat că membrele trupei Spice Girls se reunesc, veste care ne-a bucurat peste măsură. Iată că planurile lor includ și un turneu. Iată tot ce știm până acum despre asta.  

La un deceniu de la ultimul lor turneu și la câteva luni de când au anunțat că s-au reunit, trupa Spice Girls pleacă în turneu. Oricât de bine ar suna vestea, există totuși și o parte mai puțin plăcută – din trupă va lipsi Posh Spice, adică Victoria Beckham.

Soția lui David Beckahm a publicat ieri pe Instagram o fotografie cu cele patru colege de trupă și anunțul că ea va lipsi de la reunirea formației.

„Astăzi este o zi specială pentru fete pentru că anunță datele primului turneu de când am cântat ultima dată împreună, în 2012. Nu voi fi pe scenă alături de fetele mele, dar trupa Spice Girls a fost o parte foarte importantă din viața mea și le doresc să aibă parte de multă distracție și dragoste în turneul de anul viitor. Știu că vor avea un show nemaipomenit și fani fantastici alături de care vor petrece timp de neuitat!”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.

Așa că Scary Spice, Ginger Spice, Sporty Spice și Baby Spice, adică Mel B, Geri Halliwell, Mel C și Emma Bunton vor cânta cele mai celebre piese Spice Girls în vara anului viitor în Marea Britanie.

https://twitter.com/spicegirls/status/1059460331976572928

Deși mai e ceva până când Spice Girls vor pleca în turneu, biletele pentru concertele lor din Marea Britanie se vor pune în vânzare la sfârșitul acestei săptămâni. Până în acest moment au fost anunțate șase concerte: între 1 și 15 iunie, trupa va concerta în Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol și Londra. În deschiderea concertelor va cânta Jess Glynne.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro