Tot ce știm despre sezonul 8 al serialului American Horror Story

Tot ce știm despre sezonul 8 al serialului American Horror Story

Dacă la începutul anului regizorul Ryan Murphy anunța că sezonul 8 al serialului American Horror Story va fi o combinație între primul sezon, „Murder House” și cel de-al treilea, „Coven”, în cadrul celei mai recente conferințe de presă, am mai aflat câteva detalii esențiale despre noul sezon. De la reîntoarcerea celor mai importanți actori și până la numele personajelor, iată cum va arăta noul sezon.

Noi detalii despre sezonul 8 al serialului American Horror Story

Personajul actriței Jessica Lange, Constance Langdon, se reîntoarce în Murder House. Despre cum va arăta noul sezon al serialului American Horror Story, intitulat „Apocalypse”, a vorbit chiar actrița Sarah Paulson, care va face și ea parte încă o dată din distribuție și în plus își va face debutul regizoral.

„Am plăcerea să vă anunț că Jessica Lange se va reîntoarce în rolul lui Constance într-un episod pe care îl voi regiza chiar eu”, a spus Paulson.

Sarah Paulson va debuta în calitate de regizor în episodul 6 al noului sezon, alături de colega ei de platou și de două ori câștigătoarea premiului Oscar, Jessica Lange.

În ceea ce privește intriga noului sezon, producătoarea executivă, Alexis Martin Woodall a fost cât se poate de generoasă cu detaliile. „Pot să spun un singur lucru: povestea începe cu sfârșitul lumii și apoi cu începutul lumii. Începe în lumea reală. Este foarte tangibil și familiar”, a mai spus ea.

 

Ryan Murphy a adăugat despre noul sezon că este total diferit de ce au făcut până acum, iar de acest lucru „ne vom convinge în episodul cinci”.

Din distribuție fac parte momentan Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd, Adina Porte și Evan Peters, precum și trei nou veniți: Joan Collins, Jeffrey Bowyer-Chapman și Kyle Allen.

„Ryan Murphy le-a invitat pe toate vrăjitoarele să se reîntoarcă, însă vom afla dacă o vor face sau nu în curând”, a mai spus Woodall.

Iată și numele personajelor pe care le vom întâlni în „Apocalipsă”:

  • Leslie Grossman în rolul lui Coco St. Pierre Vanderbilt
  • Billie Lourd în rolul lui Mallory
  • Adina Porter în rolul lui Diana Stevens
  • Emma Roberts în rolul lui Madison Montgomery
  • Kathy Bates în rolul lui Miss Meade
  • Sarah Paulson, care va avea nu mai puțin de trei roluri: Venable, Cordelia și Billy Dean

Vinerea aceasta, serialul care a fost deja reînnoit pentru sezonul 9, a fost reînnoit și pentru sezonul 10.

Filmările pentru „American Horror Story: Apocalypse” se află în derulare și va avea premiera pe 12 septembrie 2018, pe FX.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com