HBO a anunțat când va apărea sezonul final din Game of Thrones

Teaser-ul pentru sezonul 8 din Game of Thrones îți va da fiori

A apărut primul teaser pentru sezonul 8 din serialul Game of Thrones și judecând după cum arată, ne așteaptă o luptă încrâncenată între foc și gheață. Clipul a confirmat totodată că noul sezon va avea premiera în aprilie 2019.

În doar 39 de secunde, noul teaser Game of Thrones îți va da fiori. Focul și gheața se răspândesc pe întreagul Westeros: un lup este acoperit de gheață (reprezentând probabil Casa Stark), apoi un dragon în miniatură este înghețat (o referință la Casa Targaryen sau la dragonul zombie Viserion). Focul înghite figura unui leu (Casa Lannister) iar la finalul clipului, cele două elemente se ciocnesc la mijloc, reprezentând probabil lupta eroică de la finalul sezonului.

Urmărește teaser-ul mai jos:

În ciuda faptului că Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale din lume, HBO reușește cu brio să mențină suspansul și să țină spoilerele în frâu. De altfel, tot ce știm până acum este că episoadele vor fi mai lungi, iar finalul serialului a marcat-o complet pe Mama Dragonilor (Emilia Clarke).

Într-o postare plină de sinceritate pe Instagram, actrița Emilia Clarke și-a luat rămas bun atât de la insula din Irlanda de Nord, care le-a ținut multă vreme loc de casă, și „familiei de care nu va înceta niciodată să i se facă dor”.

„Am urcat într-o barcă care m-a dus pe o insulă unde am putut să îmi iau la revedere de la locul care mi-a servit drept casă atunci când am fost departe de casă, timp de aproape zece ani”, a scris Clarke pe rețeaua de socializare. „A fost o adevărată aventură @gameofthrones și îți mulțumesc că mi-ai oferit viața la care nici măcar nu am visat vreodată că o voi avea și familia care îmi va lipsi mereu #💔#lastseasonitis”.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com