Cele mai dureroase despartiri de personaje din serialul Grey's Anatomy

Spoiler Alert: Cele mai dureroase despărțiri de personaje din „Grey’s Anatomy”

Serialul mult îndrăgit „Grey’s Anatomy” a suferit (și noi odată cu el!) mai multe schimbări de-a lungul timpului, iar cea mai recentă știre conform căreia Jessica Capshaw (Dr. Arizona Robins) și Sarah Drew (Dr. April Kepner) vor părăsi serialul la finalul sezonului în curs, ne-a făcut să ne reamintim care au fost cele mai dureroase despărțiri de personaje din drama medicală.

Personaje de la care ne-am luat cu greu rămas bun

George O’Malley

Un lucru este cert – moartea personajului George O’Malley a fost una dintre cele mai tragice momente din întreg serialul. O’Malley (007 sau Bambi) merita mult mai mult (în special de la Izzie) și cu siguranță merita mai multe sezoane. Nu o să uităm niciodată scena în care se deschide ușa liftului, către un rai metaforic, și îl putem vedea pe George în uniformă militară.

Personajul a fost creat de producătoarea serialul, Shonda Rhimes, și interpretat de actorul T. R. Knight din 2005 până în 2009. Personajul a fost introdus ca intern la spitalul ficțional Seattle Grace Hospital, unde O’Malley și-a croit drumul până la nivelul de rezident, în vreme ce relația sa cu colegii Meredith Grey (Ellen Pompeo), Cristina Yang (Sandra Oh), Izzie Stevens (Katherine Heigl) și Alex Karev (Justin Chambers) a reprezentat intriga principală a seriei. O’Malley s-a căsătorit cu Callie Torres (Sara Ramirez), de care s-a despărțit ulterior pentru a îi câștiga inima lui Izzie Stevens. De-a lungul sezoanelor în care a fost prezent, personajul lui T. R. Knight a mai arătat interes și față de Meredith Grey și Olivia Harper (Sarah Utterback).

George O'Malley, cele mai dureroase despărțiri de personaje din serialul Grey's Anatomy

cele-mai-dureroase-despartiri-de-personaje-din-greys-anatomy

Intră în galerie pentru a descoperi mai multe personaje.

Foto: Northfoto, Hepta

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com