Serialul The Office ar putea fi reînnoit pentru un nou sezon

Dacă și tu te desparți cu greu de un serial drag atunci când se termină, avem vești bune pentru tine: The Office are șanse să fie reînnoit pentru un nou sezon!

Se pare că ultimii ani au fost dedicați reîntoarcerii serialelor pe care le-am îndrăgit cândva (X-Files, Twin Peaks, Gilmore Girls), dar reușesc oare să aibă același farmec ca atunci? Din păcate, acest lucru nu funcționează întotdeuna în favoarea lor. Sperăm să nu fie și cazul The Office!

Există însă și o veste proastă: nu ne vom reîntâlni cu actorul Steve Carell în rolul lui Michael Scott, acesta concentrându-se în ultimii ani pe roluri de film (și colecționând nominalizări la cele mai importante premii). Nu știm nici dacă vom avea ocazia să îi revedem pe Jenna Fischer și John Krasinski din rolurile lui Pam și Jim (#couplegoals), cert e că sperăm să îi revedem în aceeași formulă și la fel de îndrăgostiți.

Dacă veștile se dovedesc a fi adevărate, noul sezon este așteptat să apară în 2018-2019, așa că fă-ți de acum timp să revezi toate sezoanele!

Foto: Northfoto, Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com