serial-in-curand-netflix-everything-sucks

Serialul „Everything Sucks!” te va reîntoarce în anii ’90

Din categoria serialelor de pe Netflix pe care le așteptăm cu nerăbdare luna viitoare, „Everything Sucks!” este în capul listei! Serialul promite să te reîntoarcă în anii ’90, perioadă după care se pare că suntem cu toții nostalgici când vine vorba despre filme, muzică și seriale. 

Plasat în orășelul Boring (da, numele este real!) din statul Oregon, în anul 1996, „Everything Sucks!” spune povestea liceenilor din clubul de audiovizual și a celui de teatru care își unesc forțele în vederea producerii unui film bazat pe viața de liceu.

Din distribuție fac parte Sydney Sweeney, Peyton Kennedy, Jahi Winston, Elijah Stevenson, Quinn Liebling și Rio Mangini, iar premiera va avea loc pe Netflix pe 16 februarie, 2018.

serial-in-curand-netflix-everything-sucks__

Comedia-dramă de 10 episoade a câte o jumătate de oră, este creată de Ben York James, cel care a scris „Like Crazy” și Michael Mohan („Save The Date”), ambii producători executivi ai serialului.

Primul trailer promite o mulțime de casete video, haine de flannel și glume despre CD-uri zgâriate și o echipă de pre-adolescenți care încearcă să facă față tuturor provocărilor vârstei. O combinație între „Stranger Things” și „Big Mouth”, serialul promite să fie următoare comedie care va face valuri pe Netflix. Și în fond, cine nu se regăsește în acea perioadă tulbure a liceului?

serial-in-curand-netflix-everything-sucks_

„Este momentul perfect să îți amintești de liceu și să retrăiești moda, muzica și atitudinea anilor ’90 așa cum îi știm – fără a avea caracterul acela de senzațional și fără a fi atenuat într-un fel sau altul, ci palpitant, sincer, jenant și nesăbuit” au spus producătorii.

Pe noi ne-a convins!

 

Vezi trailer-ul mai jos.

Foto: Netflix

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com