robbie williams piesa angels concerte

Robbie Williams nu va mai cânta piesa Angels în concerte

Oh, nu!! Robbie, te rugăm nu face asta!

Angels a fost votată una din cele mai populare melodii pentru înmormântări în Marea Britanie. Este melodia iconică a lui Robbie Williams, iar pe mulți îi emoționează până la lacrimi. Însă fanii trebuie să se obișnuiască cu lipsa acestei melodii din concertele artistului.

Robbie Williams a declarat că nu va mai cânta piesa Angels în concertele sale. Cântărețul în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că piesa este atât de încărcată de emoții și nu vrea să plângă de fiecare dată când o cântă: „trebuie să mă adun, altfel aș plânge de fiecare dată și aș arăta patetic. Sunt oameni care ridică pancarte înainte să cânt piesa, în care scriu câteva cuvinte despre mama sau tatăl lor care au murit. Mă afectează emoțional de fiecare dată“, a spus Robbie Williams pentru publicația Daily Star.

Robbie Williams plănuiește să susțină un turneu pentru promovarea celui mai nou album al său, Under The Radar Volume 2. În 2017 el a fost nevoit să anuleze mai multe spectacole din cauza unor probleme de sănătate.

Hai să mai ascultăm o dată melodia Angels dintr-unul din cele mai bune concerte ale lui Robbie Willimas – Knebworth 2003

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro