Rihanna și Donald Glover formează un cuplu în noul film Guava Island

Rihanna și Donald Glover formează un cuplu în noul film Guava Island

Mai țineți minte fotografia misterioasă cu Rihanna și Donald Glover? Ei bine, avem șansa să aflăm cum ar arăta Rihanna și Donald Glover (Childish Gambino) dacă ar forma un cuplu iar rezultatul este de vis! 

Weekendul acesta, Childish Gambino a dat drumul propriului său festival de muzică din Noua Zeelandă, numit PHAROS, unde și-a prezentat pentru prima dată trailerul viitorului film din a cărui distribuție face parte.

Filmul se presupune că va fi intitulat Guava Island, iar din preview îl putem observa pe Glover cântând la chitară atunci când Rihanna intră în scenă. Video-ul a fost publicat de către un fan din public și deși este filmat de la depărtare și calitatea lasă de dorit, este imposibil să nu sesizezi chimia dintre cei doi.

„Trăim în paradis, dar niciunul dintre noi nu are timpul sau posibilitățile necesare să trăiască aici”, îl putem auzi pe Glover spunând în trailer, urmat apoi de imagini cu străzile din Havana.

Zvonurile că Rihanna și Glover lucrează la un proiect secret împreună au început să circule în luna august, când a apărut o fotografie cu cei doi în Havana, Cuba. Alături de ei din distribuție vor face parte Letitia Wright și Nonso Anozie, iar regizorul filmului este Hiro Murai, un vechi colaborator de-ai lui Donald Glover, printre proiectele celor doi numărându-se videoclipul „This Is America” și aclamatul serial Atlanta.

Având în vedere că a fost interzisă folosirea telefoanelor mobile la festivalul PHAROS, este puțin probabil ca Gambino să își fi dorit ca trailerul să devină public. Cu toate acestea, ne declarăm extrem de nerăbdătoare și entuziasmate să îi vedem pe Riri și Gambino pe marile ecrane.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com