Primul trailer al serialului „Chilling Adventures of Sabrina” îți va da fiori

Primul trailer al serialului „Chilling Adventures of Sabrina” îți va da fiori

Chilling Adventures of Sabrina (ro: Sabrina: Între lumină și întuneric) este povestea Sabrinei Spellman (Kiernan Shipka), o adolescentă jumătate vrăjitoare, jumătate muritoare. Toată viața a așteptat cu sufletul la gură să împlinească 16 ani, dar evenimente neașteptate o forțează să aleagă între lumină și întuneric – aniversarea de 16 ani a unei vrăjitoare este un eveniment cu adevărat deosebit.

Chilling Adventures of Sabrina, pe Netflix din 26 octombrie

Chilling Adventures of Sabrina este un serial original Netflix semnat de creatorii Riverdale, care se va lansa pe 26 octombrie.

Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood.

Urmărește trailer-ul mai jos:

Foto: Netflix

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com