premiile-emmy-2018-tot-ce-trebuie-sa-stii

Premiile Emmy 2018: tot ce trebuie să știi

Cea de-a 70-a ediție a premiilor Emmy va avea loc duminică, 17 septembrie, iar gazdele evenimentului vor fi Michael Che și Colin Jost, duo-ul de la Saturday Night Live. Iată tot ce trebuie să știi despre cea mai mare noapte a televiziunii.

Premiile Emmy 2018

Ce seriale au fost nominalizate

Noutatea ediției de anul acesta a Premiilor Emmy vine din partea Netflix – pentru prima dată în 18 ani, Netflix a depășit HBO în rândul nominalizărilor: în vreme ce HBO a obținut 108 nominalizări, Netflix s-a bucurat de 112.

Game of Thrones și Westworld au fost cele mai nominalizate seriale ale acestui an, adunând 22, respectiv 21 de nominalizări.

Cel mai mare câștigător al anului trecut, The Handmaid’s Tale a obținut 20 de propuneri, inclusiv Cea mai bună actriță pentru Elisabeth Moss (al doilea an consecutiv) și Cea mai bună actriță în rol secundar pentru Yvonne Strahvoski și Alexis Bledel.

Printre numele mari de anul acesta se numără The Crown, Atlanta, The Marvelous Mrs. Maisel, This Is Us și Stranger Things.

Vezi lista completă a nominalizaților de anul acesta, aici.

Unde va avea loc cea de-a 70-a ediție a premiilor Emmy

Cea de-a 70-a ediție a premiilor Emmy se reîntoarce în Los Angeles, la Microsoft Theatre pentru al 10-lea an consecutiv.

Cum poți viziona premiile Emmy 2018

În Statele Unite ceremonia va fi difuzată live pe canalul NBC. În România nu va fi difuzată pe niciun canal de televiziune, însă va putea fi urmărită online pe website-ul premiilor Emmy, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube (unde vom putea de asemenea viziona primele apariții pe covorul roșu).

Vezi cum a arătat ediția de anul trecut a premiilor Emmy.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com