Penélope Cruz și Javier Bardem, cuplul perfect de la Hollywood

Penélope Cruz și Javier Bardem, cuplul perfect de la Hollywood

Penélope Cruz și Javier Bardem sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai carismatice cupluri de la Hollywood, atât în viața reală, cât și pe marile ecrane. Cei doi s-au cunoscut în 1993 în timp ce filmau pentru Jamón Jamón, urmând ca în 2010 să se căsătorească. De la „Vicky Cristina Barcelona” la „Everybody Knows”, intră în galerie și descoperă parcursul strălucitor al celor doi actori.

Penélope Cruz și Javier Bardem formează un cuplul perfect atât pe marile ecrane, cât și în realitate

În prezent, pe duo-ul Cruz-Bardem îl poți vedea în „Everybody Knows”, regizat de Asghar Farhadi, unul dintre cele mai așteptate filme de anul acesta și cel care a rulat ieri în deschiderea Festivalul de Film de la Cannes.

În cadrul conferinței de presă de la Cannes, Farhadi a lăudat armonia din jurul lor. „Sunt însuși simbolul unui cuplu fericit, în care domnește iubirea”, a spus regizorul. „Este reconfortant să privești felul în care își separă munca de viața personală și respectul profund pe care și-l poartă unul celuilalt”, a mai adăugat el.

Până și carierele lor se aseamănă: ambii actori și-au început de tineri cariera actoricească, ambii au trecut prin filmele lui Pedro Almodovar și prin blockbustere de la Hollywood și nu în ultimul rând, amândoi au fost nominalizați de trei ori la Premiile Oscar și au câștigat o dată. Tot în timpul aceleiași conferințe de presă am mai aflat un lucru (demn de apreciat) care îi unește pe cei doi: pentru filmul „Everybody Knows” au primit salarii egale.

Intră în galerie și descoperă toate filmele în care îi poți vedea pe fermecătorii Cruz și Bardem.

Urmărește trailer-ul celui mai recent film al lor, mai jos:

Foto: Northfoto, Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com