festival-muzica-vara-summer-well-nume-noi-2018

Nume noi anunțate la festivalul Summer Well 2018!

Așteptăm cu nerăbdare să scăpăm de sezonul rece și numărăm zilele până la vară! Festivalul Summer Well vine în ajutorul nostru, căci după primele trupe confirmate care ne-au dat numai motive de bucurie, astăzi au anunțat nume noi: Bastille, Sofi Tukker, Tom Grennan și Isaac Gracie!

Acesta este line-up-ul final pentru scena principală, însă anul acesta va exista și o a doua scenă, așa că suntem cu ochii în patru!

Justice, Kodaline și HMLTD au fost al doilea val de trupe anunțate luna trecută!

Acestea li se vor adăuga primelor trupe confirmate: The Kooks, Cigarettes After Sex și Rationale.

Trupa britanică formată în 2004 în Brighton își numără printre influențe The Rolling Stones, The Beatles, Bob Dylan și Chris de Burgh.

Trupa texană Cigarettes After Sex aduc, în premieră în România, mult așteptatul lor album de debut cu același nume.

Tinashe Fazakerley cunoscut acum drept Rationale, s-a născut în Zimbabwe și este recunoscut pentru influențele africane din muzica lui – synthpop și R&B.

 

Festivalul Summer Well se reîntoarce și anul acesta pe Domeniul Știrbey din Buftea, în weekendul 11-12 august, cu cea de-a 8-a ediție.

Edițiile anilor trecuți au numărat trupe precum The National, Suede, Placebo, Interpol, The XX, Foals, Kasabian, The Chemical Brothers, Editors, The Kills și mulți alții.
La acest moment, biletele costă 295RON și pot fi achiziționate de pe Eventim.ro

 

Foto: Shutterstock

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com