Charlie Heaton, Natalia Dyer în serialul Stranger Things

Noi detalii despre serialul Stranger Things

După succesul înregistrat de primele două sezoane, Netflix a dat undă verde celui de-al treilea sezon „Stranger Things”. În discuțiile despre sezonul proaspăt lansat, regizorii Matt și Ross Duffer au dezvăluit că au foarte multe idei pe care vor să le pună în aplicare, dar și multe surprize în viitorul apropiat. Așa cum era de așteptat, speculațiile nu au întârziat să apară. 

Noi detalii despre sezonul 3 din „Stranger Things

Personaje noi

Se pare că următorul sezon din serialul mult îndrăgit va avea trei noi personaje! Conform That Hashtag Show un nou trio se îndreaptă către orășelul Hawkins. De asemenea, sursa a dezvăluit chiar și numele pe care le vor avea personajele, însă acest detaliu probabil că va mai suferi schimbări între timp.

„Primarul Larry Kline” se pare că va fi clasicul politician al anilor ’80, condus de propriile interese și pe care cel mai probabil nu îl vei îndrăgi deloc. Studioul de producție se află în căutarea unui bărbat între 40 și 60 de ani pentru acest rol.

„Bruce” este tipul sexist, supraponderal, în jur de 50 de ani, cât despre „Patricia Brown” se știe doar că este vecina simpatică în vârstă care va fi jucată de o actriță de 70 de ani și care va oferi constant sfaturi copiilor.

Gaten Matarazzo, Winona Ryder, Sadie Sink, Noah Schnapp în serialul "Stranger Things"

Informațiile nu au fost confirmate încă de Netflix.

Locații noi

Una dintre posibilități este ca următorul sezon să depășească limitele orașului Hawkins, așa cum ne-a arătat și sezonul 2 că s-a întâmplat.

Focusul va fi pe poveștile individuale ale personajelor

„În ciuda densității pe care o are povestea, va trebui să punem în lumină personajele – momentele și relațiile dintre ele – înainte de orice altceva.” a spus producătorul serialului, Shawn Levy.

„Dacă schimbăm unghiul asupra personajelor către genul serialului în sine, cred că nu facem decât să îi luăm viața acestuia așa cum îl știm, răpim tocmai ce iubim mai mult – personajele însele” a mai adăugat el.

Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Finn Wolfhard  în serialul Stranger Things

Creatorii serialului au dat de înțeles anul trecut că va exista nu doar un al patrulea sezon, ci chiar și al cincilea!

Data de lansare a sezonului 3 nu este încă oficială, însă judecând după apariția celui trecut, ne vom putea bucura din nou de „Strangers Things” la sfârșitul lui 2018 sau poate chiar începutul anului 2019.

 

Foto: Northfoto, Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com