serial-nou-marvelous-mrs-maisel-1

The Marvelous Mrs. Maisel este noul nostru serial preferat

Toți ochii sunt ațintiți asupra noului serial The Marvelous Mrs. Maisel, câștigător anul acesta al premiului „Cel mai bun serial de comedie/musical” atât la Globurile de Aur, cât și la Critics’ Choice Awards. Pe noi ne-a câștigat de la primul episod!

Rachel Brosnahan este și ea la fel de fantastică precum personajul pe care îl interpretează, cel al lui Miriam ‘Midge’ Maisel, o femeie casnică din New Yorkul aniilor ’50 care își dorește să ajungă comediant.

Rolul i-a adus deja numeroase aplauze și două trofee anul acesta: a fost desemnată cea mai bună actriță într-un serial de comedie nu doar de către Globurile de Aur, dar și de Critics’ Choice Awards. În discursul de acceptare al premiului pentru cel din urmă, a reaprins discuțiile referitoare la Time’s Up, încurajând publicul să sprijine în continuare inițiativa, donând pe platforma campaniei.

Serialul The Marvelous Mrs. Maisel este produs de Amy Sherman-Palladino și urmărește povestea lui Midge, măritată cu Joel, om de afaceri și comediant aspirant, care se desparte brusc de ea, motivând că nu își mai dorește acel stil de viață (un apartament de lux, petreceri extravagante, un job pe măsură) și că are o aventură cu secretara sa. Afectată de vestea neașteptată, protagonista este surprinsă pe scena clubului preferat, ametiță de aburii alcoolului, având parte de o revelație care îi va schimba viața.

Într-o lume în care i se amintește constant că este femeie și nu are cum să fie amuzantă sau să își poarte singură de grijă și este învinovățită de despărțirea prin care trece, Midge Maisel se dovedește rapid a fi un simbol al puterii și curajului.

E lesne de înțeles că The Marvelous Mrs. Maisel este exact serialul de care avem nevoie!

serial-nou-marvelous-mrs-maisel-1

Ne declarăm absolut îndrăgostite de garderoba ei și decorurile atent create!

Trailerul aici:

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com