Lansarea albumului de debut al trupei Greetings Sugar

Lansarea albumului de debut al trupei Greetings Sugar

Trupa Greetings Sugar lansează miercurea viitoare albumul art-rock de debut „Where did all the wise men go”, mergând pe mâna Lydiei Lunch, a lui Alexander Hacke și a lui Billy Gould, producătorii albumului. „Where did all the wise men go” a fost mixat în octombrie, anul trecut, la Berlin.

Albumul de debut al trupei Greetings Sugar, lansat ca o premieră de film la Cinematecă

LP-ul va avea o lansare inedită, în două seri: la Cinemateca Eforie, într-un eveniment organizat ca o premieră de cinema, și la Control Club, în seara următoare.

PRIMA SEARĂ – 16 mai, de la ora 19:00, la Cinemateca Eforie

La această avanpremieră a albumului de debut formația va lansa, în continuarea celor 4 clipuri deja produse în decursul ultimului an, nu unul, ci 7 clipuri.

Va fi o primă audiție cu totul specială, în care fiecărei melodii de pe album îi corespunde un clip. Greetings Sugar va cânta live piesele de pe Where did all the wise men go, în sincron cu clipurile recent filmate și proiectate pe ecranul Cinematecii Eforie.

Intrarea este liberă și se face exclusiv pe bază de invitație. Vă puteți înscrie aici: http://greetingssugar.com/eforie/

A DOUA SEARĂ – 17 mai, de la 21:00, în Control Club

Greetings Sugar se întoarce la rockshow-ul cu care ne-a obișnuit și cântă albumul cu full band.

Biletul de intrare costă 30 de ron și vine cu noul album, inclus, pe CD. Bilete pentru concertul din Control pot fi cumpărate pe eventbook sau în Control Club, în ziua concertului.

Lansarea albumului de debut al trupei Greetings Sugar

Lansarea albumului de debut al trupei Greetings Sugar

Legendarii artiști care au produs albumul, despre Greetings Sugar și Where did all the wise men go

Lydia Lunch despre albumul de debut al formației: „Dulce fără să fie dulceag, și ademenitor. Muzica perfectă pentru cultivat mahmureala.” [“Sweet but not saccharine, yet inviting. Perfect music for milking a hangover.”]

Spoken word artist legendar din Brooklyn, Lydia Lunch a colaborat cu artiști ca Nick Cave sau Omar Rodrigues Lopez.

Billy Gould despre Greetings Sugar: „Mi-au plăcut Sugar de când i-am auzit prima oară, împărtășim un simț estetic și e revigorant să vezi o asemenea atitudine față de compunerea muzicii.” [“I liked Sugar when I first heard it, we share a sense of aesthetic and it’s refreshing to see such a musical approach to songwriting.”]

Artist și producător american, Billy Gould este cunoscut înainte de toate ca basistul și fondatorul legendarei trupe Faith No More.

16 mai ​​| 19:00 ​| Cinemateca Eforie ​| Intrarea liberă ​| Înscrie-te aici: http://greetingssugar.com/eforie/

17 mai | 21:00 | Control Club | Intrare: 30 ron | Bilete: eventbook / Control Club (în ziua concertului)

greetingssugar.com

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com