Kristen Stewart Lupita Nyong'o Naomi Scott Charlie’s Angels

Kristen Stewart, Lupita Nyong’o și Naomi Scott vor juca în Charlie’s Angels

Un nou reboot al filmului Charlie’s Angels este în cărți, iar noi am aflat deja cine vor fi cei trei îngeri. Iată tot ce știm până în acest moment despre noul Charlie’s Angels.

Este oficial: se va face un nou reboot al filmului Charlie’s Angels. Naomi Scott și Kristen Stewart au bătut deja palma pentru a interpreta cei doi din cei trei îngeri ai lui Charlie, iar Lupita Nyong’o încă se află în negocieri, însă toată lumea dă drept sigură apariția ei în film. Actrița Elizabeth Banks va semna regia și producția lungmetrajului, dar o vom vedea și pe ecran – actrița va interpreta rolul lui Bolsey, detectivul care lucrează îndeaproape cu îngerii lui Charlie.

Lungmetrajul va apărea pe marile ecrane la începutul verii viitoare.

Charlie’s Angels a început ca un serial de televiziune difuzat pe ABC în 1976. A avut cinci sezoane, iar personajele principale au fost interpretate de Farrah Fawcett, Kate Jackson și Jaclyn Smith. În 2000 a aparut lungmetrajul care s-a bucurat de un mare succes, cu Drew Barrymore, Cameron Diaz și Lucy Liu în rolurile principale. Trei ani mai târziu a apărut pe marile ecrane partea a doua a filmului, Charlie’s Angels: Full Throttle, care însă nu a avut succesul așteptat. În 2011 s-a încercat refacerea serialului, însă a rezistat doar patru episoade până să fie anulat.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro