Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și alții vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și alții vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

Puține momente au legate de ele mai multe superstiții ca nopțile cu lună plină, când lucrurile nevăzute ies din umbre, aerul e încărcat de mister și vrăjitoarele se adună să lege și să dezlege farmece. Pe 25 și 26 august, magia albă, plină de iubire, a lui Jessie Ware și magia neagră, cu povești despre dezamăgiri, neîncredere și supraviețuire a lui Kovacs, alături de reinterpretările neconvenționale ale unor piese celebre realizate de Nouvelle Vague, se regăsesc pe scena celei de-a doua ediții a Festivalului Full Moon Live.

Magie, mister și cele mai frumoase voci care vor vrăji în weekendul cu luna plină din august – Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și altii vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

Jessie Ware

Avand tot sufletul pus in piese si cu versuri care capata nuante diferite de fiecare data cand se intiparesc si mai mult in memorie, Jessie Ware, spiritul liber care aduce note de soul si electro in muzica pop, a ajuns pe buzele tuturor in 2012, odata cu lansarea piesei “Wildest Moments”, piesa care s-a auzit multa vreme pe toate posturile de radio din Romania. Cu peste un milion de albume vandute si adorata de critici si de public, una dintre vocalistele de mare renume din –Marea Britanie promite pe 25 august un concert captivant, ce va lasa fanii vrajiti de povesti de dragoste intense surprinse de vocea ei deosebita si de felul sau de a-si interpreta melodiile.

Kovacs

Cu vocea unei legende a muzicii soul si o istorie complicata pe care, prin curaj, determinare si un talent nemaiauzit, a transformat-o intr-o calatorie muzicala deschisa si emotionanta, Kovacs aduce un gen complex, ce combina multe stiluri si le duce la alt nivel. Cantandu-si calatoria emotionala de la intuneric la lumina ilustrata in cel mai nou album,“Cheap Smell”,  artista olandeza care a fost aleasa printre cele mai bune zece debuturi muzicale ale anului 2016 isi va duce publicul prin toate starile, de la furie la dragoste salbatica, de la dependenta la acceptare. Povestile foarte personale pline cand de umbra, cand de lumina despre relatiile moderne sunt inima noului sau album, iar sound-ul intunecat si delicios al pieselor ca „My love”, “Adickted”, “Black Spider”, “Midnight Medicine”, “Play Me” si “Priceless” va cuceri cu siguranta publicul.

Nouvelle Vague

Inainte de Kovacs vor canta  Nouvelle Vague, ce au ca sursa de inspiratie miscarea new-wave, precum si muzica punk si post-punk si readuc la viata, intr-o interpretare proprie, piese celebre ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths si The Cure.

Mihail

Artistul basarabean care a facut istorie pe Youtube cu melodia “Ma ucide ea” si conduce topurile din 2015 va fi si el prezent pe scena Full Moon Live Festival. Cantece precum “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” si “Simt ca ne-am indepartat” au devenit virale si l-au adus in atentia tuturor pe acest artist complex, pasionat in egala masura de muzica, fotografie si arte vizuale.

Full Moon Live Festival a avut o primă ediție în București, în 2016, când și-au vrăjit fanii sub lună plină LP și Asaf Avidan, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast.

Până pe 20 iulie inclusiv sunt puse în vanzare primele 300 de abonamente la prețul de 199 lei (acces Normal) cu acces la Golden Ring. Abonamentele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com