Ingredientul savuros pe care regalitățile nu au voie să îl consume

Ingredientul savuros pe care regalitățile nu au voie să îl consume

La capitolul lucrurilor pe care protocolul regal le interzice se încadrează și un singur ingredient (savuros de altfel), de la care un iubitor de mâncare cu greu s-ar putea abține. Prezent în bucătăriile din întreaga lume, usturoiul este strict interzis pe farfuriile regale. Camilla, Ducesa de Cornwell, a explicat exact de ce în cadrul emisiunii MasterChef din Australia.

Ingredientul savuros care lipsește complet din meniul regal

Când faci parte din familia regală trebuie să renunți la câteva lucruri, printre care la oja roșie sau la coafurile dezordonate (asta doar în cazul în care nu ești Meghan Markle), dar și la usturoi.

Nu este prima dată când familia regală s-a declarat anti-usturoi. În 2016 s-a descoperit că Regina Elisabeta a II-a este total împotriva acestui ingredient. Darren McGrady, fostul bucătar șef al Palatului Buckingham, a declarat că „atunci când Regina se află la masă, nu există nici urmă de usturoi în mâncare”. Motivul? Evitarea unei respirații urât mirositoare în timpul discuțiilor sau a discursurilor.

Nici ceapa nu are o soartă mai bună în bucătăria regală. „Regina nu va avea niciodată prea multă ceapă sau vreo urmă de usturoi în meniu”, a mai explicat McGrady.

Dacă a reușit să își poarte părul după bunul plac, Meghan Markle nu mai poate scăpa de această regulă. Deși a renunțat la multe lucruri pentru a deveni Ducesă, acum mai trebuie să adauge și usturoiul pe listă, un ingredient pe care îl iubește și obișnuia să îl folosească în rețeta ei de pui Filipino.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com