HBO a anunțat când va apărea sezonul final din Game of Thrones

HBO a anunțat când va apărea sezonul final din Game of Thrones

Ne mai despart doar câteva luni până la evenimentul secolului din televiziune. Dacă și ție îți vine din ce în ce mai greu să aștepți reîntoarcerea serialului Game of Thrones, avem vești bune pentru tine de la HBO: cel de-al optulea și ultimul sezon va apărea în prima jumătate a lui 2019.

Când va apărea sezonul final din Game of Thrones

Este oficial: HBO a anunțat miercuri că serialul Game of Thrones se reîntoarce pentru sezonul final în prima jumătate a anului viitor. Acest interval destul de vag promite ca serialul să revină cândva între ianuarie și iunie (da, mai puțin de un an) iar cele șase episoade să ruleze fără întrerupere timp de șase săptămâni consecutiv.  „Va fi grozav”, a oferit un mic indiciu Casey Bloys (HBO).

În mare parte, sezoanele recente au început să ruleze primăvara, în special în luna aprilie, și s-ar părea că serialul va urma această tradiție și cu sezonul final.

În ciuda faptului că Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale din lume, HBO reușește cu brio să mențină suspansul și nu vrea să știm de dinainte la ce să ne așteptăm anul următor. De altfel, iată tot ce știm până acum: episoadele vor fi mai lungi, iar finalul serialului a marcat-o complet pe Mama Dragonilor (Emilia Clarke).

Rămâne să așteptăm și să vedem cu ochii noștri!

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com