george-clooney-cum-a-intalnit-amal-clooney-david-letterman-talkshow

George Clooney povestește cum și-a cunoscut soția

Unul dintre motivele pentru care ne-am entuziasmat la începutul acestui an a fost reîntoarcerea lui David Letterman cu noul său talk show „My Next Guest Needs No Introduction”. După ce l-a avut invitat pe nimeni altul decât pe Barack Obama, nici următorul său invitat nu are nevoie de prezentare – George Clooney. Deși episodul va apărea abia pe 9 februarie, există un preview în care actorul povestește cum și-a cunoscut soția, pe superba Amal Clooney

Următorul episod al talk show-ului semnat de Letterman se anunță delicios – și nu doar pentru că este George Clooney invitat, ci pentru povestioara din preview-ul publicat. Câștigătorul Oscarului, povestește cum și-a cunoscut soția în 2013, iar un detaliu esențial și amuzant este că… nici nu a trebuit să iasă din casă pentru acest lucru.

Ai zice că este George Clooney și are cumva sens, dar stai! – alt lucru haios pe care l-am aflat despre el este că nu știe să citească prea bine femeile. Deși povestea de dragoste dintre cei doi a avut parte de un final fericit, foarte bine mediatizat de altfel – căsătoria celor doi în Veneția în 2014 și aducerea pe lume a gemenilor Ella și Alexander în iunie anul trecut – Clooney a mărturisit că după prima întâlnire, Amal i-a lăsat impresia că vrea doar o relație de prietenie.

george-clooney-cum-a-intalnit-amal-clooney-david-letterman-talkshow

Un prieten l-a sunat într-o zi și l-a întrebat dacă poate veni în vizită alături de o prietenă. De îndată ce a acceptat, a primit un telefon de la agentul lui care i-a spus că a cunoscut-o pe femeia care urmează să vină la el acasă și că este cea pe care o va cere cândva în căsătorie.

„Cel mai amuzant a fost că părinții mei se aflau și ei în vizită atunci când a venit Amal” a mărturisit Clooney. După ce și-au petrecut toată noaptea povestind, i-a cerut adresa de email pentru a îi trimite fotografiile cu părinții lui din seara respectivă, însă nici atunci nu știa unde se află exact relația lor, așa că a presupus că sunt doar amici.

Să îl cităm pe David Letterman – „Cine ar vrea să iasă la o întâlnire cu tine, George?

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com