Full Moon Live, festivalul pe care nu trebuie să îl ratezi

Full Moon Live, festivalul pe care nu trebuie să îl ratezi

Ne mai desparte doar o săptămână până la Full Moon Live, un festival plin de magie și mister, care reunește pe scenă nume mari și pe care abia așteptăm să îl descoperăm bis cu bis. Am adunat pentru tine câteva dintre piesele noastre preferate pe care abia așteptăm să le ascultăm live și care te vor trimite direct în atmosfera de festival!

Full Moon Live: 25 – 26 august 2018

Cea de-a doua ediție a Full Moon Live îi reunește pe scena Arenelor Romane din București, în weekendul 25 – 26 august, pe Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Mihail și Jean Gavril, în cadrul unui festival plin de magie și mister, anunță organizatorii evenimentului, Events.

Povestea Full Moon Live Festival continuă, după prima ediție din 2016 când sub luna plină au cântat pe scena Arenelor Romane din București LP și Asaf Avidan, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast.

Bucură-te alături de noi de câteva dintre piesele pe care abia așteptăm să le ascultăm live.

Jessie Ware

Artista britanica își va lansa cel de-al treilea album pe 20 octombrie, iar materialul discografic conține colaborări cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran.

Nouvelle Vague

Cu peste un milion de unități vândute și piese devenite hituri instant incluse în playlisturile cluburilor de pe tot globul, Nouvelle Vague aduc cel mai recent album “I could be happy”, cu care să își (re)cucerească fanii.

Kovacs

Cu sonorități aproape nepământene în piese ca  „My love”, “Diggin’”, “The devil you know”, “Black spider” și “Fool like you”, Kovacs se pregătește să lase și Bucureștiul fără cuvinte, după concertul incendiar din 2017 de la Jazz in the Park – Cluj.

Mihail

Alături de melodia devenită virală în timp record “Mă ucide ea”, pe scena de la Full Moon Live 2018 se vor auzi cântece precum “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” și “Simt că ne-am îndepărtat” ale artistului complex, originar din Basarabia, Mihail, supranumit și “James Blunt din Cluj”.

Jean Gavril

O apariție cel puțin interesantă, Jean este și adevărată orchestra umană – cânta şi compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitară, bass şi bineînţeles voce.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast este una dintre puținele trupe românești care a reușit să se impună pe scena internațională, având nu mai puțin de 400 de concerte în 10 țări de pe 4 continente.

Biletele se găsesc la prețurile de 199 lei (Abonament Normal 2 zile), 299 lei (Abonament Golden Ring 2 zile), 119 lei (Bilet Normal de 1 zi) și 169 lei (Bilet Golden Ring de 1 zi). În zilele festivalului prețurile biletelor vor fi de 149 lei (Bilet Normal de 1 zi) și 199 (Bilet Golden Ring de 1 zi). Abonamentele și biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com