Formația Maroon 5 va cânta la Super Bowl

Formația Maroon 5 va cânta la Super Bowl

Formația Maroon 5 a fost aleasă pentru a concerta în pauza celui mai important meci din campionatul de fotbal american, Super Bowl. 

În fiecare an la Super Bowl se dă o luptă între cele mai bune echipe de fotbal american. Cei care nu sunt pasionați de fotbal așteaptă cu nerăbdare spectacolul de la pauză, care este întotdeauna un show magnific.

La ediția de anul acesta a Super Bowl, Justin Timberlake a susținut un recital de excepție.

Conform publicației Variety, trupa Maroon 5 a fost aleasă să cânte în pauza meciului Super Bowl 2019, care va avea loc pe 3 februarie. Formația nu a publicat până în acest moment vreun anunț legat de această veste, iar un reprezentant al NFL a spus pentru Variety: „Este o tradiție a Super Bowl să se speculeze asupra artiștilor care vor cânta la Pepsi Halftime Show. Lucrăm în continuare cu Pepsi, sponsorul nostru, și nu avem niciun anunț de făcut legat de următorul spectacol de la Super Bowl“. 

Maroon 5 au multe piese catchy din care să aleagă pentru recitalul de la Super Bowl, dar și un număr impresionant de colaborări, putând să aducă pe scenă muzicieni importanți pentu a cânta live alături de ei. Totuși, anii trecuți, Justin Timberlake – în 2017 – și Lady Gaga – în 2016 – ne-au arătat că poți face un show extraordinar și fără să ai invitați surpriză pe scenă.

Formația, care a concertat și în România în 2016, a avut trei piese pe primul loc în Billboard Hot 100, iar alte 11 melodii au fost în top 10. Cea mai recentă piesă a lor, Girls Like You, un featuring cu Cardi B, s-a aflat pentru săptămâni la rând pe locul doi în topul Billboard.

Totuși, multe persoane au fost dezamăgite de alegerea oficialilor NFL. Pentru prima dată în 19 ani, Super Bowl 2019 se va ține în Atlanta, Georgia – locul unde s-au născut mulți muziceni celebri, precum Usher, T.I, Ludacris sau formația Outkast, așa că mulți internauți și-au arătat dezamăgirea pe Twitter pentru alegerea trupei pop-rock din Los Angeles.

În 2016, Lady Gaga a fost invitată să cânte în pauza meciului, iar spectacolul ei a lăsat lumea cu gura căscată.

De-a lungul anilor printre artiştii care au cântat la Super Bowl se numără Madonna, Prince, The Black Eyed Peas, Beyonce, Michael Jackson, Bruce Springsteen sau U2.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro