nopame-concert-transmis-live-facebook-djsuperstore

Concert Nopame transmis live pe Facebook!

Uninvited Artists și DjSuperStore, și-au unit puterile și au pus la cale The Performers – o serie de evenimente live, care vor ajunge direct în newsfeed-ul tău de Facebook. Îți vei putea urmări artiștii preferați direct din dormitorul tău, iar partea cea mai bună este că vei fi primul care le va asculta piesele, chiar înainte ca ei să le lanseze oficial.

Astăzi, 01.02.2018, începând cu ora 21.00, Nopame lansează în premieră piesa “We got it”, un mix între stilurile electronice, indie și afro-dub. Piesa va fi lansată în cadrul unui show live de 45 de minute direct din showroomul DjSuperStore, transmis în exclusivitate pe pagina de Facebook DjSuperStore

 

Nopame – din dragostea pentru percuție și muzică electronică

Nopame și-a făcut apariția în lume în iarna anului 2013. La scurt timp după primele sale acorduri, Nopame s-a transformat și a crescut într-o fuziune electronică cu ritmuri tropicale, influențe de jazz și funk, acompaniat de diverse percuții și saxofon.

NoPaMe este format din Paolo Profeti, Norbert Halmagyi, Cristian Melak si Omul Tzuc, cu toții veniti din medii muzicale: de la jazz și afro funk până la dub, African music și electronic.

Nopame se adresează unui public inteligent, consumator de muzică, ascultător de radio, celor care preferă muzica indiferent de locul în care se află. Fie că ne referim la cei care preferă muzica ascultată ridicând mâinile într-un concert sau la un festival, sau acasă, dansând după bunul plac, nevăzuți de nimeni.

nopame-concert-transmis-live-facebook-djsuperstore_

Deschiși la nou și la a crea content de calitate, cei de la Nopame consideră că muzica este un prieten de nădejde, un loc în care poți evada, un sentiment în sine.

Nopame își doresc o lume mai bună, schimbată de muzica lor, și acest lucru se vede în sunetul pe care ei îl adoptă. Nou și intens, cu ritmuri melancolice sau dansante, plin de trăiri palpitante, am putea spune că Nopame devin ei înșisi un stil de muzică.  Unul electronic, jazz, dub și afro-funk în același timp.

Uninvited Artists – o comunitate formată din artiști independenți

Uninvited Artists sunt un label proaspăt lansat care plănuiește să devină principala alternativă pentru industria muzicală mainstream din România. Susțin și cred în libertatea artistică și puterea solidarității.

The Performers – evenimente live direct în newsfeed-ul tău de Facebook

The Performers” înseamnă artiști care își scot echipamentele din studio și le aduc pe scena pentru concerte live. Înseamnă artiști care testează, experimentează și aduc mereu ceva nou în proiectele lor.

 

Mai multe detalii despre evenimentul din seara aceasta, aici.

Foto: Nopame

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com