Cinema în Aer Liber continuă cu încă șase filme între 4 - 9 septembrie

Cinema în Aer Liber continuă cu încă șase filme între 4 – 9 septembrie

Cinema în Aer Liber a ajuns deja la jumătatea proiectului de cinema neconvențional care se desfășoară pe Insula Artelor din Parcul Titan. 12 filme, fie nominalizate și premiate anul acesta la Globurile de Aur, Festivalul de Film de la Cannes, Premiile Cesar și Oscar, fie din retrospectiva de filme clasice românești, mai pot fi văzute, de marți până duminică, de la 21:00, cu intrarea liberă pentru public în limita locurilor disponibile. Intră în galerie și vezi programul din săptămâna 4 – 9 septembrie 2018.

Proiecțiile de filme de pe Insula Artelor din parcul Titan încep de săptămâna aceasta de la 20:30

În primele două săptămâni spectatorii s-au putut delecta cu peliculele premiate ca “Au Revoir La-Haut” (r. Albert Dupontel), “L’Atelier” (r. Laurent Cantet), “In the Fade” (r. Fatih Akin), “Loving Vincent (r. Hugh Welchman, Dorota Kobiela)”, “România neîmblânzită” (r. Tom Barton-Humphreys), “Un beau soleil interieur” (r. Claire Denis) și “Happy End” (r. Michael Haneke), alături de memorabilele “Nea Mărin miliardar” și “Mihai Viteazul”(r. Sergiu Nicolescu) și „Veronica” (r. Elisabeta Bostan).

Programul din săptămâna 4 – 9 septembrie poate fi găsit în galerie.

Evenimentul își propune să ofere spectatorilor o alternativă la vizionarea filmelor la televizor sau în multiplexuri și, prin selecția prezentată, urmărește să atragă publicul larg către filmele de autor. Deși pe insulă, sub cerul liber, peliculele vor putea fi vizionate în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene.

Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com