Cinema: 5 scene hot de sex și poveștile lor

Cui nu-i place o scenă hot de sex? Fie că e hot sau delicată, o scenă de sex ne va atrage întotdeauna privirile și ne va trezi emoții intense. Dar de câte ori ne-am întrebat ce se întâmplă în spatele ecranului?

Trebuie să recunoaștem că nu ne-am putut stăpâni curiozitatea și am căutat poveștile din spatele unora dintre cele mai discutate scene de sex din cinema. Ne-am gândit că oricât de simplu ar părea, actorilor și chiar regizorilor nu le poate fi ușor să filmeze un moment atât de intim. Și am descoperit povești surprinzătoare.

American Psycho

Mary Harron, regizoarea filmului, și Christian Bale au urmărit filme porno înainte să filmeze scena. Au luat notițe și au venit pe set cu lecțiile făcute. Au improvizat și au ales cel mai absurd scenariu. Camera în care au repetat avea o oglindă, așa că Harron i-a zis lui Bale să se uite la el în timp ce face sex, iar s-a distrat de minune.

via GIPHY

Mulholland Drive

A fost mult timp considerată una dintre cele mai hot scene de sex din cinema și, la momentul acela, presa a spus că scena umbrește restul filmului. Cu toate astea, Naomi Watts a recunoscut că nici când a filmat, nici când a urmărit filmul, nu i s-a părut un moment atât de excitant. A uimit-o, mai degrabă, cât de sincer și intens se simt emoțiile celor două femei. Atunci când a văzut-o pe ecran, i s-a părut mai mult un moment de dragoste și a făcut-o să plângă.

via GIPHY

Shame

Shame, care spune povestea unui bărbat dependent de sex, e un film dur. Nu duce lipsă de scene cu sex, iar nuditatea nu este doar sugerată. Îl vedem pe Michael Fassbender așa cum l-a lăsat natura. Chiar și așa, sexul este sec, lipsit de erotică și sentiment. Așa că ne-am întrebat cum a fost experiența din spatele ecranului. Deși totul pare dur atunci când privești, regizorul a fost atent și cald la filmări. Una dintre actrițele cu care Fassbender are un threesome a recunoscut în interviuri că McQueen a scos pe toată lumea din platou la filmări, cu excepția sa și a cameramanului. A fost delicat și nu a făcut nicio mișcare făcă ca actorii să fie de acord și pregătiți.

via GIPHY

9½ Weeks

Chiar dacă pe ecran atracția dintre Mickey Rourke și Kim Basinger pare naturală, se pare că nu a fost chiar așa. Filmul explorează erotica și tensiunea din jocurile sexuale cu tentă sado-maso dintre doi oameni care se întâlnesc întâmplător. Regizorul a declarat de mai multe ori că a creat o atmosferă tensionată pe platou pentru a o forța pe Basinger să-și joace trăirile autentic. De cele mai multe ori se ajungea la certuri, țipete și inujurii între cei doi. Actrița a recunoscut că a fost traumatizantă experiența, chiar dacă a ajutat-o pe plan actoricesc.

via GIPHY

Bridemaids

Paul Feig, regizorul filmului, a recunoscut că au făcut cele mai absurde glume și s-au jucat în timpul filmării ca să poată duce scena la capăt. Au repetat momentul ca pe o coregrafie, au avut grijă să nu se vadă vreun sân și au râs mult.

via GIPHY

erika
erika.chivu@ringier.ro