Christmas CONCEPT #3 – târg cu design, vintage, gourmet și bio cosmetics

Christmas CONCEPT #3 – târg cu design, vintage, gourmet și bio cosmetics

În acest weekend, între 8 și 9 decembrie, la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35), Christmas CONCEPT aduce designeri și colecționari, bunătăți pentru oameni mari și minunății pentru cei mici, de la gourmet sau sugar free candies la cosmetice bio și lucruri atent meșteșugite, toate în armonie cu natura.

Christmas CONCEPT #3

Palatul Telefoanelor de pe Calea Victoriei devine un spațiu în care designul vestimentar, accesoriile, bijuteriile și design de obiect se întâlnesc cu o selecție de vintage autentic, gourmet și bio cosmetics. Două zile de shopping inspirat, mii de cadouri de care să te bucuri. Să cauți, să alegi, să dăruiești.

Și ca să îți fie mai ușor, venim în ajutorul tău cu propuneri și idei de cadouri – intră în galerie și descoperă-le pe toate.

Designeri: Atelier no.8, Bianca Popp, Ceramic Sparrow, GI Jewellery by Isabela  Groza, Ginissima, I see stars clothing, La Maison du savon de Marseille, Lemnia, Luna Morgaciova, Mădălina Andronic, Marie Nouvelle, Mediteranea Gourmet, Monom, MOTTA, Pălăria Dădârlat, Vintage.

Program

Sâmbătă, 8 decembrie 11:00 – 19:00 | Duminică, 9 decembrie 11:00 – 19:00

Un eveniment curatoriat de V for Vintage și V for Verde.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com