Childish Gambino a lansat videoclipul încărcat de mesaje politice „This Is America”

Childish Gambino a lansat videoclipul încărcat de mesaje politice „This Is America”

Sâmbăta trecută, în cadrul emisiunii Saturday Night Live, cântărețul și actorul Donald Glover, a strălucit atât ca gazdă, cât și ca invitat muzical pe scena de la SNL. Aflat în lumina reflectoarelor, Donald Glover, sub pseudonimul său muzical Childish Gambino, a profitat de moment pentru a își lansa piesa „This Is America”, pe care a interpretat-o în partea a doua a emisiunii și mai apoi videoclipul, încărcat de mesaje politice și sociale.

Childish Gambino (Donald Glover) și-a lansat videoclipul încărcat de mesaje politice „This Is America

Cu peste 35 de milioane de vizualizări și aclamat în întreaga lume, noul videoclip al lui Donald Glover (Childish Gambino) a devenit peste noapte un adevărat fenomen în 2018.

Videoclipul „This Is America” este regizat de Hiro Murai, colaborator apropiat de-ai lui Donald Glover și unul dintre regizorii serialului pe care Glover îl produce și în care debutează, „Atlanta”. De-a lungul videoclipului observăm aceleași tonuri controversate și parcă din altă lume, pe care le-am regăsit în cele mai bune proiecte ale celor doi.

Murai a povestit pentru Hypebeast întregul proces artistic al videoclipului cu Glover. „Childish Gambino este scriitor de meserie, astfel că este deosebit de meticulos când vine vorba de a-și scrie ideile. Nu procedez așa cu mulți artiști, deobicei mi se dă de înțeles ce vrea să se facă, eu urmez acest lucru și apoi îmi ofer feedback-ul și ideile. Cu Childish însă, este un adevărat dialog”, a explicat Hiro Murai.

Urmărește videoclipul mai jos:

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com