Cel mai recent film al lui Woody Allen nu va mai fi lansat

Cel mai recent film al lui Woody Allen nu va mai fi lansat

Deși Woody Allen a încheiat toamna trecută producția filmului „A Rainy Day In New York”, se pare că filmul său nu va mai fi lansat în 2018 și cel mai probabil, niciodată. Cel mai recent film al lui Woody Allen a fost suspendat de către Amazon Studios, producătorul filmului care a acordat un buget de 25 de milioane de dolari. Motivul? Acuzațiile nenumărate pe care regizorul le-a primit în ultimul an.

Motivul pentru care există posibilitatea ca cel mai recent film al lui Woody Allen să nu mai fie lansat

În ciuda faptului că Woody Allen a semnat un contract cu Amazon pentru încă trei filme, compania nu îi va mai lansa cel mai recent film. „A Rainy Day In New York” vine după alte trei filme produse tot de Amazon: „Café Society”, „Crisis in Six Scenes” și „Wonder Wheel”.

Numele regizorului a ajuns nu de puține ori pe prima pagină a ziarelor. Anul trecut, Woody Allen a adoptat o fată, Dylan Farrow, ceea ce a scos din nou la iveală acuzațiile acestuia din trecut de molestare a copiilor.

A Rainy Day in New York” a stârnit oricum controverse toamna trecută, după ce s-a aflat că există o scenă în care un bărbat mai în vârstă flirtrează cu o fată de 15 ani.

Din distribuția filmului fac parte Timothée ChalametSelena GomezElle Fanning, Rebecca Hall și Jude Law.

Timothée Chalamet a anunțat la începutul anului că își va dona salariul obținut în urma filmărilor către organizații care luptă împotriva hărțuirii sexuale, precum Time’s Up, RAINN și Centrului LGBT din New York. Rebecca Hall, care a fost protagonista unui alt film regizat de Allen, „Vicky Cristina Barcelona”, i-a luat exemplul tânărului actor și și-a donat toate câștigurile inițiativei Time’s Up, adăugând că regretă că a lucrat cu Woody Allen.

Nu a fost încă fixată o dată la care va fi lansat „Rainy Day”, iar Woody Allen nu a mai început producția niciunui alt film de când a terminat cu pelicula „Rainy Day”, ceea ce înseamnă că 2018 va fi primul an din ultimele patru decenii în care regizorul nu lucrează la un nou film.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com