filmări sezon 2 serialul Big Little Lies

Au început filmările pentru al doilea sezon al serialului Big Little Lies

Filmările pentru sezonul 2 al serialului Big Little Lies au început în urmă cu câteva zile. Actrița Laura Dern ne oferă o primă privire asupra celui de-al doilea sezon. 

Adaptarea pentru televiziune a cărții Big Little Lies, scrisă de Liane Moriarty a avut așa mare succes că s-a cerut un al doilea sezon. Filmările pentru sezonul 2 al serialului au început în urmă cu câteva zile, iar noi nu mai putem de bucurie: există o șansă ca serialul să fie difuzat mai devreme de cât ne-am așteptat. Până acum știam că al doilea sezon Big Little Lies va apărea abia în 2019.

Zoë Kravitz și Shailene Woodley au postat zilele trecute pe conturile lor de Instagram fotografii cu personajele lor din Big Little Lies, Bonnie și Jane, gata de a începe filmările.

Bonnie’s. Back. #BLL2

O postare distribuită de Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) pe

JANES BACK. #letsdothis #BLL2

O postare distribuită de shailene woodley (@shailenewoodley) pe

Laura Dern, interpreta Renatei în serial, a postat ieri prima imagine din sezonul 2 al serialului Big Little Lies. În fotografie, Laura stă la masă cu Reese Witherspoon, interpreta personajului Madeline, în fața cafenelei Seaside Coffee Shop, aflată pe plaja orașului Monterey.

Madeline and Renata are back. #BLL2

O postare distribuită de @ lauradern pe

Pe lângă actrițele de mai sus, în al doliea sezon se vor întoarce și Nicole Kidman în rolul lui Celeste Wright, Adam Scott, în rolul lui Ed, soțul lui Madeline. James Tupper, în rolul lui Nathan Carlson, fostul soț al lui Madeline, Jeffrey Nordling, soțul Renatei Klein și Iain Armitage, în rolul lui Ziggy, fiul lui Jane Chapman. În sezonul 2 al Big Little Lies va juca și Meryl Streep. Ea va interpreta rolul lui Mary Louise Wright, mama lui Perry Wright (personaj interpretat în primul sezon de Alexander Skarsgård).

În sezonul 2, Nathan Carlson se confruntă cu probleme în căsnicia sa cu Bonnie, dar și în relația cu fiica sa cea mai mare, Abby. Gordon Klein, soțul Renatei, se confruntă cu consecințele unei mari greșeli și riscă să piardă totul. HBO spune că al doilea sezon al Big Little Lies „va explora malignitatea minciunilor, durabilitatea prieteniilor, fragilitatea căsătoriei și, desigur, ferocitatea viciosă a părinților.“

Scenariul celor șapte episoade este scris de David E. Kelley, după o poveste a autoarei Liane Moriarty, iar regia este semnată de Andrea Arnold.

Foto: HBO

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro