primele imagini din filmul Wonder Woman 2 1

Au apărut primele imagini din filmul Wonder Woman 2

Wonder Woman 2 încă se filmează, dar avem deja primele imagini, dar și noi informații despre film. Partea wow este întoarcerea unui personaj foarte important din prima parte a seriei.  

Două fotografii din filmul Wonder Woman 2 au fost făcute publice ieri. În prima o vedem pe Diana Prince, interpretată de Gal Gadot în fața unor televizoare pe care rulează imagini din cultura pop a anilor ’80, însă a doua imagine ne-a lăsat cu gura căscată!…

primele imagini din filmul Wonder Woman 2 1

primele imagini din filmul Wonder Woman 2 1

În ea apare Steve Trevor (interpretat de Chris Pine), bărbatul de care era îndrăgostită Diana în primul film din serie, care, după cum știm (sperăm că ai văzut deja filmul) s-a sacrificat în timpul Primului Război Monial. Da, Steve Trevor se întoarce și suntem tare curioase să aflăm cum de a rămas în viață. Acțiunea filmului Wonder Woman 2 are loc în anii ’80, câteva decenii mai târziu față de acțiunea primului film. Regizorul Patty Jenkins a dezvăluit că acțiunea peliculei va avea loc în Statele Unite ale Americii.

Warner Bros. a anunțat ieri titlul celei de-a doua părți din serie: Wonder Woman 1984, dar și locațiile de filmare: Washington, D.C., Alexandria, Virginia, dar și Marea Britanie, Spania și Insulele Canare.

Vom vedea și fețe noi în distribuția celei de-a doua părți a seriei: Kristen Wiig o va juca pe Cheetah, dușmanul lui Wonder Woman, iar Pedro Pascal, cunoscut pentru rolul din Game of Thrones, va avea un rol fundamental. Wonder Woman 2 va avea premiera pe marile ecrane în noiembrie 2019.

 

Foto: Warner Bros.

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro