primele imagini din filmul Captain Marvel

Au apărut primele imagini din filmul Captain Marvel

Avem ocazia să vedem pentru prima dată imagini din filmul Captain Marvel, primul lungmetraj din universul Marvel cu o super eroină în rolul principal. 

 

Ieri seară, revista Entertainment Weekly a publicat coperta celui mai recent număr. Brie Larson, interpreta personajului Captain Marvel din filmul cu același nume, apare pe coperta EW cu titlul „The future is female!“.

Entertainment Weekly a postat și mai multe imagini din film, fiind pentru prima dată când putem avea o privire de ansamblu asupra filmului care va fi lansat în luna martie a anului viitor. Aici sunt toate imaginile publicate de EW.

Într-una din fotografii apare și Jude Law, în rolul comandatului lui Starforce, care „o vede pe Carol (Brie Larson) ca un învățăcel.“ „El vede puterile ei extraordinare ca fiind o binecuvântare, dar, în același timp, le vede și ca pe ceva ce ea trebuie să învețe să controleze. Acesta este și laitmotivul filmului – elementul de învățare pentru a-și putea controla emoțiile și a-și folosi puterile cu înțelepciune“, a spus Jude Law pentru EW.

Acțiunea peliculei Captain Marvel are loc în anii 90, iar în acest film vom vedea și un mai tânăr Nick Fury, conducătorul S.H.I.E.L.D. Filmul este regizat de Anna Boden și Ryan Fleck, iar lansarea va avea loc în martie 2019.

Abia așteptăm să vedem primul trailer al filmului Captain Marvel, mai ales că șeful Marvel Studios, Kevin Feige, a anunțat că vom afla numele filmului Avengers 4 după lansarea teaser-ului pentru Captain Marvel. 

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro