5 cele mai cool festivaluri din Europa la care trebuie sa ajungi iarna asta

5 cele mai cool festivaluri din Europa la care să mergi iarna asta

Chiar dacă vara a trecut și vremea începe să se răcească, cine a spus că s-a terminat sezonul festivalurilor de muzică? Noi ți-am pregătit o selecție de 5 dintre cele mai cool festivaluri din Europa la care să mergi iarna asta. 

5 festivaluri de muzică cool din Europa

Fie că alegi să petreci în Paris, Islanda sau orășele din Olanda și Elveția, nu vei duce lipsă de distracție iarna aceasta, iar muzica va fi și ea pe măsură.

Pitchfork Music Festival Paris, 1 – 3 noiembrie 2018 (Paris, Franța)

Fără doar și poate cel mai cool festival încă de la apariția sa în 2006 în Chicago. Festivalul din Paris are loc la Grande Halle de la Villette, un fost abator care arată și răsună minunat, între 1 și 3 noiembrie 2018.

Cele două scene principale îți promit că nu vei pierde nicio secundă din concertele incredibile ale celor mai bine aleși artiști din line up-urile internaționale.

Dacă nu te dai în vânt după noroi și temperaturi înalte și îți place să îți etalezi outfit-urile atent alese, atunci acesta este festivalul perfect pentru tine. Partea cea mai bună? Cu două zile înainte de festival, pe 30 și 31 octombrie, te poți bucura de Pitchfork Avant-Garde, două zile de petreceri, mai mult sau mai puțin secrete, în inima Parisului.

Prețul unui abonament: 135 euro.

5 cele mai cool festivaluri din Europa la care trebuie sa ajungi iarna asta

 

Intră în galerie și vezi unde te va duce pofta de muzică și distracție iarna aceasta.

Foto: Pitchfork Paris (Leo Delafontaine), Iceland Airwaves (Ómar Smith), Eurosonic Noorderslag (Siese Veenstra), Snowbombing Austria (Fanatic), Zermatt Unplugged

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com