10 filme și seriale de văzut în octombrie pe Netflix

10 filme și seriale de văzut în octombrie pe Netflix

Octombrrrrie te întâmpină cu o selecție de filme și seriale care îți va face mai plăcute zilele petrecute în casă, printre păturici și ceaiuri aromate. Fie că ești fan Halloween și abia aștepți să te strângi cu gașca sau familia pentru o seară plină de spaimă și mister, vrei să (re)vezi filme clasice sau vrei să te bucuri de noutățile lunii, noi am selectat pentru tine 10 filme și seriale de văzut în luna octombrie pe Netflix. Le găsești pe toate în galerie.

Netflix & chill de octombrie

The Haunting of Hill House (ro. Casa Bântuită) – 12 octombrie 2018

Fă împreună cu noi primul tur al înfricoșătoarei case din noul serial horror Netflix, The Haunting of Hill House (ro. Casa Bântuită). 

The Haunting of Hill House este o reinterpretare a romanului cu același nume (de Shirley Jackson) și redă povestea unor frați care au crescut în cea mai cunoscută casă bântuită din țară. Ajunși adulți, aceștia sunt reuniți de o tragedie de familie, care îi readuce în casă și îi pune în situația de a înfrunta fantomele trecutului. Seria este o complexă dramă de familie, care ia forma unei povești horror și care este regizată și produsă de Mike Flanagan, mintea din spatele unor producții precum Hush, Oculus, Gerald’s Game.

Din distribuție fac parte Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel și Victoria Pedretti, alături de Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw și Julian Hilliard.

10 filme și seriale de văzut în octombrie pe Netflix

10 filme și seriale de văzut în octombrie pe Netflix

Intră în galerie și află mai multe despre filmele și serialele lunii octombrie pe Netflix.

Foto: Netflix, OutNow.ch, Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com