10 cele mai așteptate comedii ale anului 2018

10 cele mai așteptate comedii ale anului 2018

Anul acesta se anunță a fi plin de filme bune. Iată care sunt cele mai așteptate comedii ale anului 2018. 

Niciodată nu este prea devreme să ne entuziasmăm pentru ce urmează să apară în cinematografe, mai ales dacă stăm să ne gândim că ne așteaptă un 2018 plin de filme bune. Deja am făcut o listă cu cele mai așteptate zece filme din 2018.

Dacă ești fană a filmelor de comedie (join the club!) te vei bucura la fel de mult ca noi: anul acesta ne așteaptă niște filme senzaționale, care garantează că vom râde cu lacrimi la vizionare.

Cate Blanchett, Rihanna, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Mindy Kaling și Awkwafina îți dau întâlnire în Ocean’s 8. Dacă ai văzut primele trei filme din serie (cu o distribuție la fel de spectaculoasă, în frunte cu George Clooney) știi deja că vom avea parte de un film de acțiune presărat cu o doză serioasă de umor. Am văzut deja trailerul filmului și abia așteptăm să vină în cinematografe în luna iunie.

La zece ani de la apariția comediei muzicale Mamma Mia! avem parte de o continuare. Acțiunea din Mamma Mia! Here We Go Again are loc pe două planuri: pe de-o parte vom afla ce se mai întâmplă cu Sophie și cu Sky în prezent, iar pe de alta ne vom întoarce în timp să aflăm povestea de început a Donnei (interpretată de Lily James, ca o versiune tânără a personajului lui Meryl Streep). Îi vom reîntâlni pe Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård și Colin Firth care vor juca rolurile celor trei posibili tați ai protagonistei Sophie.

Însă lista nu se oprește aici. Mai avem alte opt recomandări pentru tine. Intră în galeria foto pentru a vedea cele mai așteptate comedii ale anului 2018. 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro