Ce purtam la evenimentele speciale?

O cărare pietruită, soarele ce se joacă printre crengile copacilor, câteva veverițe ce se urmăresc prin cireșul de deasupra noastră… Zâmbesc privind spre cer. îl prind ușor de mână, ne zâmbim din priviri și ne plimbăm pe cărarea pustie ce duce la catedrala veche, aici totul e special. Zâmbesc din nou când îmi amintesc că acum 2 ani intram de mână într-o biserică și ieșeam aceiași noi, dar ca o adevărată familie.

Nu știu cum zboară timpul, însă am o senzație puternică de deja vu, probabil de vină să fie liniștea, soarele ce ne încălzește la fel ca atunci, sau poate outfit-ul all white ce îmi amintește de rochia mea de mireasă. Buchetul roz, învelit în hârtie îmi amintește de buchetul de nuntă, plin de bujori, bujori ce au devenit florile nunții noastre, iar acel miros… l-aș recunoaște dintr-o mie.

E trecut de prânz, mai exact undeva în jurul orei 16:00, iar noi ne pierdem în peisajul ăsta magic ce ne face să uităm de tot ce nu conteaza și parcă ajungem să ne dăm seama ce e cu adevărat important. Atunci când liniștea acoperă totul, inimile parcă vorbesc mai tare. Astăzi, după 2 ani de căsătorie, 2 ani de noi, m-am gândit că poate și tu ești în așteptarea unui eveniment special, poate îți cauți rochia de vis, ținuta perfecta. Fie că e vorba de nunta ta, a unei prietene, o zi de naștere, un banchet, toate sunt evenimente speciale pentru o etapă din viața noastră. De multe ori ne încurcăm în complicat, în detalii ce ne fac să uităm de simplu, de minimalist.

Astăzi, daca ar fi ziua nunții mele să știi ca eu aș îndrăzni, aș îndrăzni să aleg simplu, să aleg altfel și să port… un deux-piece alb. Știu că ești obișnuită cu rochiile, însă uite cât de frumos poate arăta și altceva, uite cum altfel poate deveni WOW. Costumul alb poate fi purtat la o petrecere de cocktail, la botez, la atât de multe evenimente speciale. E atât de simplu să îl porți: o pereche de cercei prețioși, sandale și un zâmbet pe măsură. Îndrăznește să fii tu, într-o lume plină de banal și de alegeri similare.

Ce purtam la evenimentele speciale?2.2

Ce purtam la evenimentele speciale?1.4

Ce purtam la evenimentele speciale?2.3

Ce purtam la evenimentele speciale?1.6

Ce purtam la evenimentele speciale?2.1

Ce purtam la evenimentele speciale?1.3

Ce purtam la evenimentele speciale?1.7

Ce purtam la evenimentele speciale?2.4

Dacă totuși ești adepta rochiilor să știi că o rochie creion, până la jumătatea gambei, în nuanța anului, cu detalii fine, poate face din ținuta ta una memorabilă. Din nou simplul devine complex și o astfel de ținută devine centrul atenției. Dacă vrei să adaugi o pată de culoare ținutei tale, o pereche de sandale roșii o vor completa perfect. Zâmbește, all is so easy now!

Pur și simplu aceste două ținute mi se par perfecte pentru orice eveniment special. Atunci când moda se umple de zgomot, de multe detalii, de ținute complexe, de cele mai multe ori o întoarcere la simplitate, la minimalism și la romantism este soluția perfectă. Detalii fine precum dantela, macrame, fundițe, pasteluri, aduc romantismul din nou printre ținutele de party. Raquette crează piese ce par a fi desprinse dintr-o altă epocă, pline de romantism și atât de multă feminitate. Colecția de primăvară/vară este dedicată femeilor ce își doresc să fie femei, ce își doresc să transmită delicatețe și mai ales, să fie memorabile.

Ce purtam la evenimentele speciale?8

Ce purtam la evenimentele speciale?7

Ce purtam la evenimentele speciale?13

Ce purtam la evenimentele speciale?10

Ce purtam la evenimentele speciale?9

Ce purtam la evenimentele speciale?11
Ce purtam la evenimentele speciale?16

Outfits: Raquette 

Sandals: ZARA

Earrings: Luxury Gifts

Memorabile sunt și momentele speciale din viața ta, acele momente care te fac să zâmbești incontrolabil. Atunci când într-o zi plină închizi ochii preț de câteva secunde și zâmbești. Poate plimbarea alături de el, zâmbetul de dimineața al copilului tău, un simplu răsărit de soare, sau un apus împărțit cu prietenii, toate sunt momente speciale. Atunci când ți se face dor, pur și simplu alege să pui pauză. Nu contează că e luni, fugi pe o cărare pietruită, privește cerul, zâmbește și mai mult, aleargă, uită de tocuri si visează. Visează chiar acum, închide ochii și călătorește. Tu unde ai ajuns? Eu sunt tot aici, pe aceeași cărare, cu el de mână, cu soarele ce se joacă cu umbrele noastre și cu o pereche de sandale roșii în mână, pe o potecă ce duce către umbra pădurii. Doar gesturi mici, fabulos de simple!

Nu uită ca ne vedem pe www.xcentrica.ro

Visează!

Zâmbește!

E simplu!

Andreea Codrea
codrea.andreea@yahoo.com