Toni Maticevski AW16

Toni Maticevski creează pentru femeia puternică, ambițioasă și atât de sinceră. Liniile simple în aparență, dar atât de calculate și studiate în esență, în culori deschise, pline de optimism și energie descriu femeia pură, care reușește cumva să se țină departe de murdăriile cotidiene. 

Designerul australian care a lucrat pentru Donna Karan New York și pentru linia de femei Cerrutti se numără printre creatorii mei preferați. Modul în care surprinde latura sensibilă a femeii, îi celebrează vulnerabilitatea, dar o înconjoară cu lumină și putere prin formele atât de armonioase și ingenioase pe care le iau materialele folosite.

Colecția toamnă/iarnă 2016 a fost prezentată la showroom-ul designerului din cartierul parizian Les Archives și mi-a fost descrisă chiar de însuși Toni Maticevski. Am cunoscut un om timid, cald și atât de surprins de faptul că îi repetam neîncetat cât de mult îmi plac creațiile lui și cât de mare fană îi sunt.

ToniMaticevski10

Femeia Maticevski a sezonului următor trece cu măiestrie de la broderia albă, diafană la textura lăcuită și senzuală și combină cu naturalețe ornamentele din mărgele cu plasa tricotată, stilul ei oscilând de la o extremă la alta. Spectrul coloristic cuprinde nuanțe de mov prună, brun maro, vanilie și lavandă.

ToniMaticevski05

ToniMaticevski09

ToniMaticevski08

ToniMaticevski03

ToniMaticevski04

ToniMaticevski07

ToniMaticevski06

ToniMaticevski12

ToniMaticevski01

ToniMaticevski02

Photos: TheHypeHunter

Instagram: @hypewit

Snapchat: @miss.hypewit

 

 

Adriana Matei
contact@misshypewit.com