This is me

Numele meu este Ichim Luiza, sunt din Bucuresti si lucrez in industria modei. Am 25 de ani frumosi si sunt incantata sa fac parte din lumea Glamour. Ar fi un cliseu sa mentionez ca iubesc moda sau ca sunt dependenta de shopping. Datorita acestor lucruri am ajuns aici. Blogul meu nu va fi unul de nisa. Pe langa moda, am decis sa fie vorba despre ceea ce ma inspira si despre ce anume ma implineste. Imi doresc ca blogul meu sa-i sprijine pe cititorii Glamour in a-si defini stilul personal, dar mai ales sa se cunoasca pe ei insisi. 

Numele meu este Ichim Luiza şi am 25 de ani. Sunt din Bucureşti şi lucrez în industria modei. Sunt de părere că trebuie să facem ceea ce simţim şi DOAR ceea ce ne îndreaptă spre fericire, însă doar în ţinuta integrităţii. De aceea, în anul 2012 m-am decis să-mi deschid propriul magazin de rochii. Sunt entuziastă de tot ceea ce mă înconjoară. Şi, precum am mai spus, viaţa mea este formată dintr-un melanj al frumosului – modă, arhitectură, animale, fericire şi… multă iubire.

Universul cuvintelor a fost de la bun început o parte din lumea mea. Puţină lume ştie, dar încă de mică mi-a plăcut să scriu, să-mi aştern pe foaie emoţiile şi trăirile, fie că o făceam în mod public sau într-o manieră intimă. Am început de la un simplu jurnal, jurnal ce ulterior s-a transformat într-o cutie mare de hârtii scrise, dar şi de amintiri preţioase. Blogging-ul l-am început timpuriu, poate că de aceea nu m-am ţinut de treabă. În 2007 mi-am deschis primul blog pe Blogspot. Încă de atunci au existat oameni străini care mă întrebau ocazional pe Facebook unde a dispărut blogul meu, în timp ce apropiaţii mă îndemnau tot mai des să-mi expun gândurile în mediul online. Se pare că alţii au fost alături de mine în timp ce eu nu eram…

Faptul că fac parte din finalistele concursului GLAMOUR Street Fashion Show, m-a ajutat să-mi depăşesc indolenţa creată de mediul artificial din România. Sunt mai pregătită ca oricând să fac parte din această lume şi, mai ales să mă dedic 100% noului proiect susţinut de GLAMOUR România.

Saintbutsinner

https://www.facebook.com/saintbutsinnerblog/

http://saintbutsinner.com/

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro