Poveste de iarnă plină de mister

Săptămâna trecută am avut parte de trei anotimpuri în aceeași zi. De ce spun asta? Pentru că am avut parte de soare, de ploaie și de zăpadă, toate în decurs de câteva ore!

În prima parte a zilei am fost copleșită de un soare puternic, care mi-a înseninat sufletul. În a doua parte a zilei am prins o ploaie torențială, parcă ruptă dintr-o toamnă târzie. În cele din urmă, am descoperit zăpada pufoasă, care mi-a dat senzația că trăiesc în poveștile cu crăiese de când eram mică! Am colindat mai multe orașe în aceeași zi, așadar am avut parte de mai multe tablouri ale naturii. Vorbesc despre frumusețea Germaniei, o țară care îmi surâde tot mai mult.

12407404_1186967867999758_1091711014_n(1)

 

_DSC0171cDupă un trafic infernal, mai ceva decât pe Valea Prahovei, am ajuns în zona de munte a țării, pe care o recomand cu încredere. Stațiunea Feldberg, situată în Sud-Vestul Germaniei, găzduiește cel mai înalt vârf din munții Pădurea Neagră: 1493 m. Acest view mi-a oferit clipe magnifice atunci când am străbătut câteva trasee idilice, pline de puritate.

De asemenea, pe lângă panorama mirifică din jurul nostru, de la puntea de observație a turnului Feldberg, există o vedere fantastică către Vosges din Franța și spre Alpii Elvețieni la sud.

_DSC0195

_DSC0217_DSC0172

M-am plimbat o vreme printre copacii atât de înalți (parcă coborau din cer); genul de copaci care îți trezesc fiori puternici, dar și sentimente de împlinire. Natura este un dar imens pe care îl primim zi de zi, însă din păcate nu-l apreciem. Dumnezeu ne-a înzestrat cu o sumedenie de povești deosebite, care ne rămân întipărite toată viața. Cel mai frumos gând al meu este că m-am plimbat singură prin pădure, toți oamenii fiind pe pârtie. În liniște poți să reflectezi la propriile gânduri și să-ți creezi anumite motivații. M-am bucurat și am profitat de orice secundă petrecută acolo. E genial să auzi natura și atât, să te încarci cu o doză de liniște care îți străbate sufletul în câteva momente.

_DSC0178b

_DSC0207

_DSC0190

Am încheiat escapada la munte cu o masă la restaurant. Surprinzător și ironic este faptul că cel mai mare și mai popular restaurant din zona aceea este cu specific românesc. Era plin de români fericiți și împliniți, dornici să fie alături de oameni ai aceluiași neam. E plăcut să vezi români uniți, care te întâmpină cu brațele deschise și ochii luminați atunci când le pășești localul.

Melodia pe care am scris aceste cuvinte este WOW! Enjoy it!

Te aștept și pe celelalte conturi de socializare:

Blog personal: www.saintbutsinner.com

Instagram: @Saintbutsinner

Facebook: Saintbusinner 

Luiza Ichim
luiza@orochiepezi.ro