Paris Fashion Week Report

Prezentări de modă, petreceri exclusiviste, expoziții, chicoteli, ploaie, chiar ninsoare, frig, ținute primăvăratice, croissantes, multe perechi de pantofi și oameni frumoși. Semne că a început Săptămâna Modei la Paris.

Sezonul trecut (sep-oct 2015) am bifat New York, Londra și Paris, dar cum nu am fost impresionată de Fashion Week-urile primelor două, am rămas fidelă Parisului. Cum altfel? Designeri excepționali, branduri cu tradiție, locații de poveste și ținute sofisticate.

PFWhypewit

PFWhypewit

Prima zi pentru mine a început cu Anne Sofie Madsen, designerul care a lucrat pentru John Galliano si Alexander McQueen și care în 2011 s-a decis să își lanseze propriul brand. Și bine a făcut! Colecția prezentată astăzi a avut ca și inspirație drama lui Elvis Presley. Puțini știu că Elvis a avut un frate geamăn, Jesse, care a murit la naștere, fapt ce i-a ridicat artistului multe întrebări despre profunzimea existenței. Mulți spun că Jesse a fost forța din spatele creativității și a tendințelor autodistructive ale lui Elvis, fiind mereu prezent în mintea lui și împingându-l să-și depășească limitele imaginației. Piele, broderii din pene, cauciuc și blană, suprapuneri stranii care combină glam-ul și superficialul.

PFWhypewit

PFWhypewit

PFWhypewit

PFWhypewit

Instagram: @hypewit

Pantaloni&jachetă&impermeabilă PasDuTout | Pantofi Lanvin | Geantă Burberry de la SportCouture.ro

 

Adriana Matei
contact@misshypewit.com